Scudo Sports

Antalya

Merhaba, aranıza yeni katıldım. (Üyelik tarihim bisikleti aldığım tarih aslında ancak akademiden dolayı aldığım tarihten beri ne forumu ne de bisikleti kullanabilmiş değilim) Evimin konumu Kepez ilçesinde yer alan adıyla münhasır Masadağı olduğundan dağ bisikleti tercih ettim bu süreçte. Forumu ve özellikle bu başlığı takip edip tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Herkese keyifli ve sağlıklı sürüşler.

Son düzenleme:
Scudo
merhaba bende antalyadan katılıyorum bir sorum olacak bisikletim mtb hidrolik bakımını kendim yapabilir miyim yotubeden videodan bakarak ve balatalar baya eskidi bunları degiştirecem internetten ya da decathlondan alacagım önerebileceginiz balata var mıdır

@Akoin Bakım kısmı biraz titizlik ister o yüzden illa kendim yapmak istiyorum diyorsan yakınında işinin ehli olan usta varsa 1-2 kez onu izlemeyi dene.

@safex hiç yok tanımam etmem usta falan :( kendim yapmak istiyorum bir sıkıntı olurmu video izleyerek acaba?

@Akoin Deneyip görün, umarım iki kat masraf çıkarmazsınız:)

@safex bana balata lazım uyumluluk durumunu nasıl anlarım biliyor musunuz?

merhabalar adım Sercan 30 yaşındayım Antalya/Muratpaşa da oturuyorum iş yoğunluğu sebebiyle uzun süre bisiklete ara verdim geçtiğimiz hafta yeni bir carraro mtb aldım Antalya da yeni sayılırım o yüzden pek arkadasım yok beraber takılabileceğim beraber yola çıkabileceğim dost arkadaş arıyorum. Benim gibi tek takılan varsa buyursun tanışalım görüşelim. Hayırlı günler tekerinize taş değmensin.. ✋

aleykum selam kış ayı ya şuan çıkan yok galiba

Cikan cok var ama cogu forumda pek aktif değil. Strava da Antalya gruplarina uye olup oradan takip etmenizi oneririm.

aleykum selam kış ayı ya şuan çıkan yok galiba
Antalyanın kışının etkileyeceğini sanmıyorum, bu gün yağmurluydu hava ama dün ve ondan önce günlük güneşlikti (zaten biliyorsunuzdur).
@Bıyıkov teşekkür ederim abi

Selamlar biz güneşli günlerin çoğunda 3 4 bisikletle çıkıyoruz bir yerlere. Katılmak isteyen olursa haberleşebiliriz.

Selamlar biz güneşli günlerin çoğunda 3 4 bisikletle çıkıyoruz bir yerlere. Katılmak isteyen olursa haberleşebiliriz.
Ben 50 km üzeri turlara katılmakta zorlanacağımı düşünüyorum. Bisikletim çok ağır, onun dışında şehiriçi turlara katılabilirim

Dostlar,Antalya sıfır bisiklet konusunda önerebileceğiniz bisikletçi dükkanları tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

Antalya'dan selamlar adım Doğukan ,yaşım 30

Atanamayan kasiyerlik yapan bir öğretmenim.

Aracımı yarın itibariyle satmış olacağım ve üniversite döneminde sürekli kiraladığım Mondial bisikletten sonra , bisiklete olan sevgim hep katlanarak arttı ve kendimi burada buldum . Aklıma yatan modeli bir dağ bisikleti ile başlayacağım. Arabamla gittiğim işime bisikletle gideceğim artık ve yavaş yavaş uzun mesafelere alıştırarak devam etmek istiyorum. :)

@Juru hoş geldiniz. Nereden nereye ulaşıyorsunuz iş için? Şehir içinde kullanacak ve dağ, tepe, taş, kaya görmeyecekseniz dağ bisikletinden ziyade düz maşalı bir bisiklet öneririm. Piyasada bulunabiliyor mu, bilmiyorum ama Sedona 410 başlangıç anlamında önereceğim ilk bisiklet olur. Corelli Fit Bike modelleri de gözüme güzel geliyor. Bütçeyi bilmeden aklıma gelen başlangıçları yazdım. Ancak ne olursa olsun düz maşalı bir şey öneririm.

• Beğen
Tepkiler: velespit7
Geri