Scudo Sports

Antalya

@ersinhasköy dağ bayır patika gitmeyecekseniz dağ bisikleti almayın. Hibrit bisikletlere bakın derim

Scudo
@Ruhpastası

Aynen öyle bu dediğim çok klasik olacak ama dağ bisikleti alıp şehirde sürmek benim mantığıma uymuyor.@ersinhasköy
Biraz daha bilgi verirseniz iyi olur mesela bütçe,marka kullanım amacınızı(tur için mi yada ulaşım için mi) yani bize çok az bilgi verdiniz biz şimdi ne desek boş

ben aslında 1300 tl kadar salcano veya bianchi markalardan düşünüyorum tur ve ulaşım her ikiside olabilir hem dağda hem şehirde kullanmak istiyorum

@ersinhasköy

Dağda derken taşlı patikami yoksa kayalık arazimi demek istediniz

Bence böyle yollarda sürmek için dağ bisikleti almak bece mantıksız benim tavsiyem hibrit bisiklet almandan (önerim (link)) yana olurdu çünkü sonra pişman olursunuz çoğu insan dağ bisikleti alıyor ve kullanmayıp satıyor bu çoğunluğa girmek istemiyorsanız bence hibrit veya şehir bisikleti almalisiniz

• Beğen
Tepkiler: velespit7
@MKSZ

Merhabalar,
Evet çıktım ve çıkıyorum.
Cumartesi günleri hedefime ulaşmak için MTB bisikletim ile uzun yol turlarına cikiyorum. Her seferinde rotayı bitaz daha uzatmaya çalışıyorum.
Hedefim; 3 kısa mola ile , 4 saatlik toplam süre içinde, 100 km sürebilmek. Performans odaklı olduğundan,sevmesem de tek çıkmak zorunda kalıyorum. Tura 05.30 da Konyaaltı'ndan başlıyorum.
En son 70 km mesafeye çıkabildim. Ortalama hızım 26km/saat.

Umarım beraber pedallarız.
IMG_20180414_100428_349.jpg

Merhaba acaba Antalya da bildiğiniz orman ve dağ yolları varmı güzel inişleri olan :)

@Bisiklet sever 93 mazidagina bisiklet ile yollarina cikmaya calisin kepezustu olabilir egim oralarda var

Güvere çıkın ya da düzlerçamı karşısından araziye dalın. Mükemmel.

Abilerim 14 yaşındayım Antalya'da yaşıyorum. Zar zor aldığım bir bisikletim var ve turlara çıkmayı düşünüyorum maddi durumumuz biraz kötü. Tura çıkacağım eşyalar eksik(kask,çanta, suluk ,şık vb.)eğer istiyeniniz varsa yardım amaçlı eski eşyalarını verebilir mi?

Abilerim 14 yaşındayım Antalya'da yaşıyorum. Zar zor aldığım bir bisikletim var ve turlara çıkmayı düşünüyorum maddi durumumuz biraz kötü. Tura çıkacağım eşyalar eksik(kask,çanta, suluk ,şık vb.)eğer istiyeniniz varsa yardım amaçlı eski eşyalarını verebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: sürma ve Seyha07
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır tur arkadaşı arıyorum bu gün duyduğuma göre Antalya bisiklet federasyonu her 15 günde bir kamplı bir tur düzenliyomuş böyle bir şey var mı acaba bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi birde Lara Muratpaşa tarafında bir sürü bisikletçi arkadaş görüyorum acaba aramızdalarmı onlarla müsait oldukları bir gün tur yapabilirmiyim (tabi isterlerse:))

• Beğen
Tepkiler: KarizmatikKavun
@Cemal07 Canım sözü geçen parçaları, ilk etapta işini görmesi adına 120-130 tl ye bulabilirsin. Kron marka bisiklete biniyorsun sanırım bu kadarını alabilecek paran vardır.

Merhaba benimde size bir sorum olacak bu aralar tur de france i izliyorum ve adamlar çok güzel yollarda gidiyor dağlık inişler çıkışlar orman yolları falan acaba antalya muratpaşada böyle yollar varmıdır böyle yollarda süren arkadaşlar böyle yolları uzun zamandır arıyorum ama bulamıyorum sizin bildiğiniz yollar varsa önerirmisiniz şimdiden teşekkürler:)

Daha bugün çağlayan mahallesinden kundudaki greenpalace otele kadar git gel yaptım , bisiklet yolu çok iyi değil hızlı gidemezsiniz zıplamalardan. Allah tan ön maşa var onu açtım daha rahat gidebildim. Ancak şöyle bisiklet yoluna araba park edilmese daha iyi olacak.

Dosyalar

• 9AA4AB82-7EC5-475E-9DC8-992D774D95D8.jpeg
    9AA4AB82-7EC5-475E-9DC8-992D774D95D8.jpeg
    177,2 KB · Okunma: 22
@tsahna

Kundu Kadriye derken otellerin önünden geçen yolmu demek istediniz

@tsahna Ben zaten o yolda sürüyorum başka bildiğiniz bir yer varmı

Ben laradan konyaaltına gideceğim bir sonraki rotamda.

Lara eski yoldan cender otelin oraya , ordan ışıklar - kaleiçi - falezler - konyaaltı .

Yeni bir projede lara dan konyaaltına ara geçişi tamamlayıp uzun bir yol yapılacakmış zaten konyaaltının yeni yapımında bisiklet yolu hazır ve iyi diyorlar.

Dün hava çok elverişliydi , yaz boyunca bir daha bulurmuyuz bilmiyorum :)

Dünkü turda max 43.2km/s yapmışım Strava 'ya göre . Sera otel kavşağı - kundu inişi tatlı bir yokuşta oldu sanırım orada 3 x 6/7 vitese çıkabilmiştim .

1e0fXk.jpg

unnamed.jpg

strava

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Geri