bayramda herhangi bir etkinlik düşünen yokmu arkadaşlar? sanırım bütün illerde bayramda etkinlik var antalya gibi en güzel iklimde hiç ses yok bisikletçilerimizden.
Bu durumda 3 kişi kesin gelenler Tarık,Hakan,Beyazıt.Diger arkadaşlarda burdan tekrar hatırlatalım ...Buluşma Cumartesi saat 20:00- Atatürk heykelinin önünde .
ben bayramın ilk günü kendim hisarçandır üçoluk gedelma kemer yapcam ama hava yağışlı gösteriyo bu durum bayram günü netleşcek kemerden de 2. gün akşamüstü falan dönmeyi düşünüyorum aslında 2. gün sabahtan demre turuna çıkmayı düşünüyoduk 3. gün de antalya ya döncektik ama maddi sıkıntılardan dolayı iptal ettik herkese şimdiden iyi bayramlar
Arkadaşlar, ben de bu tanışma gününde buradayım, sizleri tanımaktan sevinç duyacağım, ama (eğer olursa) bu akşam tur olayına katılamam, çünkü bisikletimi Alanya'ya getirmedim henüz..Hepinize sevgilerrr..
merhaba arkadaşlar, ben emre akdeniz. üni.deyim, ayrıca antalyalıyım, hep yollarda gördüğüm ve içim eriyerek baktığım siz MTBcilerin arasına yeni katıldım. Bisikletimi alalı 5gün oluyor, Geotech-expert, Bike house'dan aldım. SAğolsun Gökhan abi yardımcı oldu. Perşembe akşamı birkaç sporcuyu gördüm yalım parkta hatta 2-3tanesi bisikletini ağaca asmıştı. Çok özendim bende eve gelir gelmez balkondaki klima motorunun demirine astım Aranıza katılmak, araziye çıkmak, gezmek istiyorum. Nerde buluşulur napılır, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..