Scudo Sports

Antalya

Scudo
@E.GURCAN

erol adamlara fırsat vermicenizabi adamları alttan aldığınız her dakika kendini bulunmaz nimet sanıyo diklenin adamlara ezdirmeyin kendinizi ben gittiğim zamanlarda bi kadın vardı yemek tarifi veriyo yanındakine afedersiniz dedim şu tarifi bırakıp benim işle bi ilgilenirmisiniz dedim bekle işinmi var dedi işim var dedim patronum bekliyo dedim bizim işimiz böle masa başı deil malesef dedim ilgileniyoz işte dio koymuşlar oraya artis bi kadını adamı neyse popoların büyütüyolar işte şikayetçi olsan sen haksız çıkarsın böle bi ülkede yarışıyoruz arkadaşlar ortama ayak uydurmak gerekir kim daha dişli onun sözü daha çok geçiyo onun için hiç bişiden korkmayın bağırmak gerekiyosa bağırın

Haklısın Emre abi bende gittim geçen gün adam ilk 10 dakika konuşmadı sonra ne için geldiniz die sordu :D

bianchi marka çift amartisörlü dağ bisikletim var ama uzun yol bisikleti olarak kullanıyorm.müsait oldukça manavgata doğru bisiklet sürüyorum ama yalnız sıkıcı oluyor katılmak isteyenler olursa haberleşelim

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
merhaba abi müsait oldukca uzun yol bisikletine beraber gidebiliriz.bir grup yapabilirsek bu işi çok daha zevkli hale getirebilir ve farklı yerlerde bisiklet sürebiliriz

@beyazıt akan

Harika, o zaman cumartesi akşam buluşalım diğer arkadaşlar da kendilerini ayarlasınlar, kısa bir tanışma turu yapalım, böylece tanışma ve ilerisi tur organizasyonları adına güzel bir adım atmış oluruz. Herkes için uygun bir zamanı burdan belirleyebilirz.

@memo_07

Tabii ki, zaten bir arada oldukça bisikletçiler yaptıkları spordan daha çok zevk alırlar ve daha da güçlenirler, üsteki mesajımda belirttiğim üzere buluşmak dileğiyle...

@memo_07

Merhaba foruma hoşgeldiniz, hangi zamanlar bisiklet biniyorsunuz ?

Oruc'lu olan arkaşların iftar saatini de dikkate alarak Cumartesi saat 20:00'da Atatürk Heykelinin önünde uygun olurmu ???

@emre arıkan

Bi dünya tartıştım zaten eşek gene eşek oluyo işte

@Nedret Günaydın

teknik destek te var destek için saolun:D :D diğer ekiplere haber verelim

Geri