Scudo Sports

Antalya

Scudo
Allahim Ne Guzel Bir Organizasyon Keske Tarsusdaki Unuversitede Boyle Organizasyonlar Olsada Gitsek Offff ....offffffff

Bende Yazin Alanyaya Gelecez Bisikletlerle Umarim Gorusuruz Cep Tel Verirseniz Sevinirim ...

Bende Yazin Alanyaya Gelecez Bisikletlerle Umarim Gorusuruz Cep Tel Verirseniz Sevinirim ...

Ne Guzel Yaa Antalya/manavgattan Yarismaya Katiliyorum Gibi Hehehe Ne Guzel Aramiza Hosgeldi N Abicim...

Antalyada Ne Yokki Mtb Olamsin Arkadasim Antalya Antalya Antalya......................................................

@Lobo

Şevki Bey söylemeyeyim diyorum ama bu kadarı da pes ya insanlar hiç mi karşındakini kırmamak için birşeyler yapmaz ben buna isyanım ama anlayanım yok sizler (büyüklerimiz) böyle yaptıkça da asla güzel bir aile olamıyacagız :boese157: zaten olmak istemeyen ve adımı karalama kampanyasına katılanlara promosyon vermekte sizin yorumlarınız ön planda maalesef! :( (önceki vukuatlarda sizin mesajlarınız ön sıradaydı hatırlarsanız ne yazıkki durum böyle vahim :( ) :boese157:

Ben insanları kırmak için çalışmıyorum ama kırılma kampanyasında kıran benmişim gibi bir durum ortaya seriliyor ve Sayın Moderatör de konuyu buraya taşıyarak ayrı bir gereksizlik içinde gereklilik arıyor :eek:

Hayat kısa Sev ve Sevil.... Birbirinizi kucaklayın bitsin bu sataşmalar :eek: ..
Güzelce pedallamak varken bu kavga niye ...?:boese157:

Not: Bu gereksiz konuyu ha bugun çöpe attınız ha yarın !:( değil mi? Sayın Ender Bey!

"bu mesajın altına çok özür dilerim" sözcüklerini forumdaki arkadaşlıklarımın devamı ve sayın Moderatörün sözlü uyarısı için yapıyorum. Sanırım Şevki Bey gereken cevabımı almıştır. :)

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
arkadaşlar antremana katılımlar baya az gözüküyor okullarda kapandı akşamları 1 2 saatinizi ayırırsanızbence sizin için iyi olacaktır.;)

arkadaşlar öncelikle sizlerden özür diliyorum sizlere ismimi söylemediğim için ben abdullah bu arada can beyin açmıs olduğu antremam konusu iyioldu epey bir antremana ihtiyacım var görüşmek üzere

Geri