@Zen.eren a.b.s bisiklet sevenler grubu veya atp turkuaz bisiklet grubu elmalı ilcesine gelmek isterseniz hafta sonu turumuz varıdır grubun adı elmalı bisiklet gezginleri
Herkese merhaba
Bugün yeni bir bisiklet alacağım inşallah karar verebilirsem (yorumlarınızı da alabilirim)
Mosso 735 tca full tiagra
Fuji sportif 1.3
Giant scr 1
Sonrasında bisiklet sever arkadaşlar ile buluşmayı çok isterim.
Selamlar bende ilk bisikletimi aldım Pazartesi inşallah elimde olacak Ümit accrue 2d dağ bisikletiyle aranızda olacağım
MERT BAYRAM
YAŞ 21
Finike/ Antalya
@Cartier Tour Kemal Kemal bey 23-31 temmuz arası Antalya merkezde olacağım. Birkaç günlük yol bisikleti kiralayabileceğim bir yer var mıdır yönlendirebileceğiniz?
@brdtl Antalya merkezde Işıklar'da SDS bisiklet var. Her tür bisiklet var mı bilmiyorum ama bisiklet kiralama yapıyorlar. Tlf numarasına netten bakabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Hep misafir olarak geziniyordum. Üye olma vakti geldi dedim. Bu camiada olmak güzel 23.07.2016 cmt yani yarın Antalya-Side yapacaz. Yol bisikletleriyle performanslı gideceğiz. Ortalama 30 km yapmayı düşünüyoruz. Gelmek isteyen arkadaş olursa beklerim. Bu sayede tanışmış oluruz. Şu an 3 kişiyiz. Öne değişmeli geçerek hızımızı koruyacağız. Kalın sağlıcakla.