Scudo Sports

Antalya

(link)
görüşmenizi tavsiye ederim.

Scudo
Merhabalar Ben Burakhan Antalya dokumada oturmaktayım birlikte tura gidebileceğim arkadaşlar aramaktayım iyi günler

• Beğen
Tepkiler: kurloz
Merhaba arkadaşlar bisiklet dünyasına yeni katılan biri olarak çevremi bu alanda geliştirmek isterim. Turlamak isteyen arkadaşlarla tanışmak güzel olur. Antalya Konyaaltı'da ikamet ediyorum. Sedona 761 pro kullanıyorum. Sürüş rotam serbest bölge - 5m Migros kavşağı, sahil yolu üzeri x2 (2 tur dönüyorum). http://s33.postimg.org/sk4cb0v6n/12718040_1000847536629102_6162947014773634402_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: bakon.akon07
merhabalar bende dokuma semtinde oturuyorum ve bir arkadaşımla geziyoruz gittiğimiz yerler doyran göleti, ekşili göleti ve kundu lara aksu güzergahında turlama sedona 420 kullanıyorum.

Bence Kaş'a götürme,
Kaş zaten kıç kadar şirin bir yer, boşuna yer kalabaklığı yapar BEN CE...

Selam arkadaşlar yeni bisikletim ile aranıza katıldım saygılar

Bisikletimde başlangıç olarak whistle aldım

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    210,3 KB · Okunma: 20
Alanya'da hem Karbon hem de Aliminyum Yol ve Dağ Bisikleti kiralamak için bizi tercih veya tahvise eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. Martin arkadaşımız da yıllardır bu sektörde. Benden yada ondan her zaman yardım ve destek alabilir siniz. Bahadır bey tatilini Belek'te geçirdiği için biz Alanya'dan kendisine yardımcı olamadık. Yaklaşık 130 km mesafe vardı aramızda. Belekte yol bisikleti olan bir arkadaşı tavsiye ettim ancak akibeti ne oldu soramadım yoğunluktan. IMG_1218.JPG 20150715_181543.jpg 20150715_181052.jpg DSC_0098.JPG

Arkadaşlar 4 yıllık Siirt maceram artık son günlerini yaşıyor. Bu ay içinde Antalya'ya taşınıyorum.Antalya'da turlara katılmak ve Antalya'da ki değerli bisiklet tutkunu arkadaşlar ile tanışmak istiyorum. Kimsem yok oralarda :) Yardımlarınız için teşekkürler. SAYGILAR

Antalya dan yok mu arkadaşlar ??

• Beğen
Tepkiler: Altan Yılmaz
hoşgeldiniz bisiklet antalya şehirimize elmalıdan selamlar

Kumlucadan selamlar! hoş geldin !

Hoşbulduk arkadaşlar daha gelmedim de geleceğim

Hosgeldin kardesim.Baya sicaktir buralar kendiyi iyi hazirla :D bende onumuzdeki haftalara dogru Alur700umu alip yollara koyulucam olabildigince etkinlik yapar grupca gezeriz.

merhabalar ,, lara'dayım günü birlik turlara katılabilirim şehir içi strava kullanan varsa ordanda irtibata gecebiliriz..
herkese kazasız pedallamalar ..

Umarım güzel bir buluşma olur

Geri