Scudo Sports

Antalya

Manavgat Bölgesinde kesinlikle "Uysal Motor & Bisiklet" tek tercihimdir.Ben bu sevdaya yeni tutuldum.Bisiklet almaya gittiğimde çok yardımcı oldu.Ben önüme gelen ne varsa almaya çalışırken Uysal Motor ve Bisiklet in Sahibi Hüseyin Uysal beni o denli uzak tutuyor,frenliyordu.Kendisiyle hiçbir tanışma veya arkadaşlığım yokken bana "Ya arkadaşım hele bir bin.İhtiyaç duyarsan gelir alırsın.Şimdiden paranı harcama.Zamanla ihtiyaçlarını kendin bileceksin zaten...." diyerek beni Masrafa sokmadı.Başkası olsa benim paramı acımadan alırdı.İş ve ustalık bilgisi olarak da çok çok iyiler.Antalya bölgesinin en büyük üç bisikletçisinden biri.Sıkıntısız ve tereddüt duymadan gidebilirsiniz.

Hüseyin Uysal
Uysal Motor & Bisiklet
Side Bulv. 67/B, Manavgat/Antalya
0533 748 83 38
0242 753 31 00

Scudo
facebookta ATB.Antalya Turkuaz Bisiklet Grubu var oraya üye olup turlara katılabilirsiniz bende haftada bir katılıyorum a. bakartepe

hoşgeldiniz ATB.Antalya Turkuaz Bisiklet Grubu katılmanızı bekler ve birlikte sürebiliriz

CihangunAyyildiz ATB.Antalya Turkuaz Bisiklet Grubu üye olablirsiniz buraya uncalıdan katılan vardır haftada bir bende katılıyorum bu gruba uncalıdan

elmalı ve uncalıdan aleyküm selam

ATB.Antalya Turkuaz Bisiklet Grubu katılabilirsin

• Beğen
Tepkiler: BisikletliSüvari
merhaba 3 gün sonra antalyaya 1 haftalık gezi /trekking için geleceğim..birkaç sorum olacak:
1-uygun kamp kurabileceğim yerler nerelerdir?
2-trekking için uygun rotalar nerelerdir?
3-ücretsiz girebileceğim tarihi kalıntılar,kanyonlar,mağaralar,köprüler hangileridir ?

(link)

(link)

(link)

Bunların hepsi internete sorgulayınca bulunabilecek şeyler eğer gerçekten araştırırsanız forumda bile bulabilirsiniz :)
Ayrıca sizde gittikten sonra bizimle paylaşırsanız sevinirim :)
Tabi ki fikirlere ihtiyacınız var ama yerleri belirledikten sonra buralar nasıldır su var mıdır tarzında sorular sorarsanız daha net cevaplar alırsınız

İyi forumlar.

Buradan bakabilirsiniz ---> (link)

Kemer tekirovadan likya yoluna girebilir ve çıralı yada olymposdan çıkıp tatili bitirirsiniz. Kamping yok bildiğim kadaroyla. Her yer sizin :)

@Altın Sikke internetten geçerli yerleri gördüm..yalnız ücretli olup olmadığını bilmiyorum..üstelik benim için önemli olan havalimanına yürüme mesafesinde olup olmadığı..kısacası havalimanına 40 km menzilli görülecek her ücretsiz yere gitmek istiyorum..Bu yüzden antalyalılardan yardım talep ettim

yeni üye oldum bu hafta pazar bisikletçilerine katılacağım üniversitede öğrenciyim arkadaşlar .. gelin yol arkadaşı olalım

Performans amaçlı binenler için Kepez-Termesos üzerinden Tahtalı Beli tırmanışı kaymak asfaltıyla muhteşem bir tırmanıştır :harika::harika:

selam ben tugrul uncalı ve elmalıdan herkese selam

@bsklt07
oo tugrul abi seni buralarda görmek mutluluk verici :D

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Beyler yasim 14 kepezde oturuom bi ara toplanirsaniz haber edin skype falan varsa omer2002gfb ekleyin bulusuruz

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Geri