Biz bugün arkadaşımla meydan kavsagı depo havaallanı kundu lara geri meydan kavşagı geldik ortalama 40km mesafe. Eğer isterseniz cumartesi günü güzel bi tur yapabiliriz. Hem tanışmış oluruz.
@BurakGG O gruptakilerin durumuna göre değişir, toplanıp bir herkesin durumunu görmek lazım Ayrıca yetişemeyeni arkada bırakıp gidecek halimiz yok, herkesin tutunabildiği bir tempo belirlenir, ayarlanır yani hele bir buluşalım da
merhaba bende alanyadanım. her 17.5 km bisiklet sürüyorum sahil yolundan başlıyorum çevre yolunun birleştiği yere kadar gidiyorum çevre yolundan devam ediyorum tekrar sahil yolun birleştiği yere kadar ordanda başladığım tokta'ya gidiyorum yani alanyanın çevresinde bir tur atıyorum her sabah
Grupta çok aramama rağmen çok eski konular çıktı ve bende Antalya'dan arkadaşlarla tanışmak istiyorum!
Belki sayımız fazla olursa bi' buluşma ayarlarız..
Selamlar
1 hafta önce Carraro 227 aldım yağmurlar bitince günlük idman yapmayı planlıyorum Muratpaşa Fener'de oturuyorum haberleşelim. Beraber pedallayalım...
Whatsup için 532 702 70 71
Ben de Manavgat'tayım.Henüz yeni başladım ve çok ham bir durumdayım.Antrenman sürüşleri yapmak istiyor ve biraz ayak uydurabildiğim zaman da etkinliklere mesailerim izin verdiği ölçüde katılmak istiyorum.