Scudo Sports

Antalya

Bayram tatilinde istanbul dan kendi bisikletimi getirdim. 4 kez sürüş yaptım 30ar km lik.Alanyali bisikletciler diye bir kavram yok maalesef. Dört gunsurus yaptım toplam 4 tane bisikletci ile karşılaştım. Bir de çok azstrava segmenti var ve hepsinde de yabancılar çok başarılı. Bunlar türkiye turunun pro bisikletcileri mi yoksa adamların amatorleri çok mu iyi anlamadım :)

Scudo
Ben ağustos ayında sabah 7 de koşuya çıktığımda formalı tam tekmil yol bisikletçileri grubu görüyordum. Yaklaşık 10 kişi oluyorlardı ve Alanyadan Mahmutlar tarafına doğru sürüyorlardı. Bir değil birkaç kez denk gelince oldukça organize olduklarını düşünmüştüm. Belki siz tanımıyor olabilirsiniz kendilerini.

Selamlar bende antalyada oturuyorum. 2 hafta önce bi yol bisikleti aldım ama tek dolaşmak biraz sıkıcı oluyor. Antalyada olup bisiklet süren arkadaşlar bana ulaşırsa beraber sürebiliriz. Yaş 18. 0543 854 84 19 whatsappdan ulaşabilirsiniz. Herkeze iyi pedallamalar :)

Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben de Antalya'da yaşıyorum. Burada özel bir firmada mühendisim. Çocukluğumda eğlence maksadıyla kullandığım bisikleti zamanla hem sağlık hem de kondisyon amacıyla yeniden kullanmaya karar verdim. Henüz bir bisiklet almadım ama en yakın zamanda aranıza katılacağım. Herkese sağlıklı, kazasız ve keyifli sürüşler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: taner07
allah allah bak eskilerden ne buldum acaba kimler şu anda manavgatta ve aktif bisiklete biniyor :)

Merhabalar beyler bende hemen hemen her gün antalyada yol bisikletimle geziyorum isteyen arkadaşlarla beraber turlayabiliriz.

Herkes turlara katılırız demiş. Bence birisi organize etmeli. :)

@BurakGG ile birlikte bazen kısa turlar yapıyoruz. Aramıza katılmak isteyenler olursa 0531 900 59 95 whatsapp üzeriden mesaj atabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Enjoythelife bende şimdi senin söylediğin gibi bir şey ifade etmek için girdim siteye :) Arkadaşlar eğer müsait olan varsa pazar gününe ayarlayalım bir tur. Hem tanışırız hemde bisiklet süreriz ;)

@caesar Mesaj at ayarlayalım. Burada herkes ayarlayalım diyor ama kımsenin ayarladığı yok :)

• Beğen
Tepkiler: Elzem
@Enjoythelife
Dostum buradan yazdım işte. Herkese bildirim gidiyor zaten. Görenler buradan yazabilir. En az 4 kişilik bir katılım olursa rotayı buradan belirleriz. İlk etapta 30 km'lik bir güzergah ayarlarız. Sonra herkes alıştıkça artırırız. Katılıma bağlı.

Aynen gelmek isteyen birileri olursa wpden arkadasımın verdiği numaraya mesaj atsın. Wpde grup kurar konusuruz zaten

Arkadaşlar bende antalya kızıltoprakda oturuyorum arkadasımla haftada 2 3 kez kısa turlar yapıyoruz katılmak isteyen varsa 0543 854 84 19 whatsapp dan ulaşabilir.

@BurakGG Performans turu mu yapıyorsunuz, yoksa laylaylom mu? :komik:

Geri