Scudo Sports

Antalya

@Uğur Recep AKGÜL
Triban 3 araştırayım [emoji5] birikmiş yokta bakalım bişeyler yapıcaz artık
Yardımlar için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Uğur Recep AKGÜL
Scudo
facebook abs grubuna üye olabilirsin, hergün biryerlere tur var
gece gezmeyi sevenler eklesin :D
keyifli pedallar arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve Necipoo
@Ruhpastası Çok yavaş ve kalabalık bir grup, eğlencesine geziyorlar, yok mu performans grubu :D

@Necipoo Antalya da bisiklet olmazsa olmazlardan. İlk tur denemelerini Kumluca, Kemer gibi yapmanı tavsiye ederim. Zamanla keşif tutkusu seni alır götürür...:)

@taner07 içlerinde bir kaçı performansçı olabilir, hatta bazı günler performans turuna çıkıyorlar

uzun yolculuğa gelirsen de datçaya bekleriz :D

Bugün gittim martine. Komik adammış.
-" Merhaba. Türkçe biliyorsunuz" diyecektim baktım biraz boş bakıyor "mu" ekledim.
- Ben biliyorum da siz biliyor musunuz dedi :D
58 kadro caad ve 50 kadro geotech yıl vardı. Günlük30 tl istiyor.B geotechi begenmedigimden kiralamadim

Merhaba Arkadaşlar,
1 ay önce aldığım bisikletimden sonra foruma denk geldim ve üye oldum. Gayet açıklayıcı ve merak ettiğim bir kaç sorunumu da çözmüş oldum :).
Antalya muratpaşa ilçesinde yaşıyorum. Her sabah 6'da denize gidiyorum katılmak isteyen arkadaşlar ile beraber gidebiliriz.
Bu arada konyaaltı beachparkda Salcano NG650 Turuncu bisikletli biri görürseniz büyük ihtimalle benimdir :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/11705088_10153537794233856_8230419523137389130_n.jpg?oh=5dc72f6040ecdd01bcfe5381569bf82f&oe=560EE5C9&__gda__=1448834752_9007796a1f1e789e9fefb972f14c86ad
İyi Pedallamalar :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bisikleti çaldırıp, bulan arkadaş sendin değil mi? İyi eğlenceler :harika:

• Beğen
Tepkiler: create
Merhaba dostum,

Öncelikle hoş geldin. Bisikletin hayırlı olsun, güzel görünüyor. Kazasız ve belasız pedallaman dileğiyle.
Sana bisikleti o fotoğraftaki konuma kilitlememeni tavsiye ediyorum. Aynı şekilde benim bisikletim çalınmıştı geçen sene. Ayrıca yeni taşındığım apartmanda daha geçtiğimiz günlerde benzer şekilde kilitli duran beyaz bir ng650 çalındı.

• Beğen
Tepkiler: create
@taner07 evet hocam bendim :D 3 gün sonra buldum çok şükür daha kartı ödememiştim içime oturduydu :D
@serdar k hocam ev 4. katta son kat asansörde yok kapının önüne çıkartıyorum bende tüm gece ayaktayım. gündüzde evde eşim var zaten ben uyurken, en ufak sese bakıyoruz zaten

Merhaba,ben ve kardeşim üniversiteye geliyoruz.Yaklaşık 15-20 gün sonra geleceğiz Antalya'ya,ikimizde de bisiklet var Muratpaşa'da yada Kepez'de ikamet edeceğiz sık sık gezi yapıyoruz.Gelince irtibata geçelim çevreyi öğreniriz.Yakın yerlere turlarda yaparız size uygun olursa.

Üniversiteye gidene kadar üzerinden inmediğim bisiklet keyfini hangi ara unuttum hiç hatırlamıyorum. İş yerimde komşumun bisikletini isteyip bakkala giderken o geçmişte kalmış tüm güzel anılarım, özgürlük hissi, rüzgarı yüzümde hissetmenin verdiği mutluluk hepsi bir anda gözümün önünden geçti ve hemen bir bisiklet edindim.

Şu an tek pişmanlığım onca zaman boyunca belkide 15 senedir aklım neredeydi de bu duyguları unutmuştum.

Siz de eğer bir süredir bu zevkten uzak kaldığınızı düşünüyorsanız benim kadar geç kalmadan bir an önce bir bisikletin üzerine atlayın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve scoot87
Haftada 1 kez o da hafta sonları, bazen de hafta içi ekstra olmak üzere sabah erken saatte (6 gibi) Portakal çiçeğinden çıkıyorum. 100. Yıldan migros-konyaaltı sahil-liman (sahil yolunda 2 tur). Dönüşte de tekrar migros kavşağı-rixos-müze-varyant iniş- çıkış-konyaaltı caddesi-cumhuriyet meydanı-saat kulesi-dönerciler çarşısı-ışıklar-sampi kavşağı ve portakal çiçeği (yaklaşık 40-45km) yapıyorum. Bebek yüzünden bu yıl maalesef başka saatte çıkma şansım yok. Arada hafta sonu benim eve döndüğüm saatte mavi formalı Focus bisikletli 2 kişi görüyorum. (Bir de gün içinde sapsarı Dogma'lı salına salına dolanan abi var). Bu saat ve rotaya uyabilecek varsa birlikte sürmeyi çok isterim.

• Beğen
@Gacemer Ben de Gazi Bul-Kepez-Sahil turu yapıyorum 2 günde 1 ama akşam üzeri ve akşam saatlerinde ;) Sarı dogmalı Mehmet Abi'dir büyük ihtimal, kendisi her pazar sabah tur düzenliyor :harika:

Bende triban 3 var ve genelde beyaz formayla çıkıyorum, gören olursa el etsin beraber süreriz :harika:

• Beğen
Tepkiler: Tuars07 ve Gacemer
@taner07 Bisikleti aldığım SDs'deki Ogün Bey de pazar sabahları birlikte sürdükleri bir gruptan bahsetti ama gelecek yaza kadar benim bu saatler dışına çıkmam pek mümkün değil. Benim tip ve bisikletforum forması dışında giydiğim diğer forma şu şekil. El edene , etmeyene, dilim dışarıda değilse el ederim illaki.bisiklet.jpg

• Beğen
Antalya'da SDS ve Antalya Tenis İhtisas Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı Turu düzenliyor, katılmak isteyenler sabah 08:00'da campiramitin orada katılabilirler. Campiramit'in orada buluşulacak. Ardından Boğaçay, Sarısu, Çakırlar, Uncalı, Boğaçayı, 100 Yıl, Işıklar ve Kaleiçi. Yaklaşık 35 km. Her katılımcıya reflektörlü yelek verilecek.

http://Campiramit'in orada buluşulacak. Ardından Boğaçay, Sarısu, Çakırlar, Uncalı, Boğaçayı, 100 Yıl, Işıklar ve Kaleiçi. Yaklaşık 35 km. Her katılımcıya reflektörlü yelek verilecek. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11866371_710842565713415_6315261185772671259_n.jpg?oh=314c29d6a8ef94cc3e78f320bc2cf2f4&oe=563F3F56

selam, ben de akdeniz üniversitesimdeyim. Genelde hergün bisikletle gidip gelirim (giniş dönüş 15 km)...
iyi pedallamalar

evet ben de antalyada yenigün mh de oturuyorum. 3 sene önce salcano nun ezik modellerinden bir bisikletim vardı, aynı senin gibi kapı önüne kilitliyordum. bir gün bir baktım yerinde yeller esiyor... artık bisikletimi hergün üşenmeden evin içine taşıyorum. dikkat edin

Geri