Scudo Sports

Antalya

Scudo
Herkese merhabalar iyi akşamlar :) cumartesi günü 100 tl karşılığında bir tane bisiklet aldım ve üniversitede çalışıyorum bugün işe ilk defa bisiklet ile gittim ve bisikletin verdiği keyif mükemmel ötesi bir şey neyse aranızda yeniyim ve umarım sadece antalyada değil tüm türkiyede ki trafik magandalarına bisiklet farkındalığı yaratırız :) iyi pedallemeler :)

@ghkoseoglu ben öyle arada bir çıkıyorum ama ne kadar performans antrenmanı dersin bilemem :D

Antalyalılar yaz geldi çıkın sokaklara :)

Çıkıyorum ben genelde. Yolda gördüğümde de selam veriyorum :)

Hayırlı olsun, siz çalışıyorsunuz, biz okuyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: nuritas
@adilekci 1-2 ay önce konyaaltı yolunda kemere doğru tur formasıyla giden bir arkadaş bize el etmişti o kişinin siz olma ihtimali var mı :D

Vaay Antalyalılar doluşmuş :) Genelde Tur Yaptığım Rota Üzerinde Birini Gördüğümde hemen selam veriyorum. Bazıları karşılık vermiyor Onlarada sinirli sinirli bakıp yoluma devam ediyorum :)

@taner07 Yok o olma ihtimalim yok :) Akşamları kapalı yol- saat kulesinin oradan varyantlara - campiramitin içinden konyaaltına geçiyorum bu rota üzerinde rast geldiğim dostlara selam veriyorum, genelde 2 kişi oluyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Her ilden bir yol grubu çıkıyor, zorlasak bizim buradan çıkmaz mı? Şöyle en kötü haftada bir kere turlasak :D

Arkadaşlar Merhaba bende aranıza yenş katıldım çallı da oturuyorum ng650 md aldım turlara katılmak isterim

Merhaba arkadaslar,

Ben bir bisiklet turu (fethiye-adrasan) yapmaktayım ve şu an saklikentteyim, maalesef spd-pedalim bozuldu. Yola devam edebiliyorum, ama sol pedalin tamir edilmesi veya değiştirilmesi gerekiyor. Kaş'ta shimano ürünlerini satan bir bisikletçi var mı?

Selam marten

hocam şöyle bir yer var gibi ama incelemen gerek
(link)
bisiklet kiralama diyor. belki işini görür

Bir de burası var: Goccia Bisiklet Antalya Kaş Yetkili Servisi - Ayhan Kaşlı/Kaşlı Mot.Tamiri
Kınık Belediyesi Atatürk Blv.N:48/A-B Kaş Antalya

Kaş limana yakın yapı kredi bankasından hemen bir sokak içerde bir bisikletçi var,oraya da sorabilirsiniz

Meraba Ben Antalya'dan Necip
Yaş 17
Bisikletim markasız, kıytırık bişey ve hiç tur falan yapmadım, çokta anlamam
İsteğim burda küçük turlar isteyen arkadaşlar bulup bişeyler yapmak. Antalya dokumadayım
Yeni başlicam bakalım
İyi günler herkese [emoji4]

Hayırlısı olsun insallah senin için. Bi kac arkadas bulsan beraber gezicek zaten kendini kaptırınca bisikletide yenilersin. Ayrıca cok dert etme markayı falan baslarsa marka sevdası sonu gelmio zaten.

• Beğen
Tepkiler: Necipoo
@Uğur Recep AKGÜL
Kesinlikle
Hele şu yaz ayında bisikletten inmek istemiyorum =D
Buda çok hantal ama ya [emoji1]

Varsa biraz birikmişin ozaman al bitane . Antalyada cok egim yok aslında sehir içlerinde yollarda güzel yol bisikleti alabilirisn triban 3 uygun fiyattadır bütceni bilmiyorum ama .

• Beğen
Tepkiler: Necipoo
Geri