Scudo Sports

Antalya

@saitulusoy

yok zaten yataktayım fareyle klavyeyi yanıma aldım ekranıda masanın ucuna cektim. yarı uyku yarı baygın yarı uyanık moddayım agrı kesicilerde fayda etmez oldu gece kıvrandım durdum..Keşke bisiklet üstünde olsam :mad:
görüşmek üzere..

Scudo
selam antalyalı arkadaşlar. sol diz kapağımda yaklaşık 60 kmden sonra ağrılar ve kilitlenme, kramp benzeri bir problem oluşuyor son günlerde (Haftasonu antalya-olympos turunda otostop olayına girmek zorunda kaldık:boese157: ) bu hafta yeni tıppa gideceğim muayene olmak için. daha öncede ayak bileğimdeki problem için doktora gitmiştim, çeşitli tahlillere rağmen çok farklı teşhisler koyuldu fakat önerilen tedavi yöntemleri olumlu bir sonuç vermedi :) spordan anlayan doktor var, anlamayanı var. Akdeniz Üniversitesinde görev yapan sizin bildiğiniz ortopedist, spor hekimi vs varsa bir isim verebilirseniz sevinirim ...:vroam: e mail adresimden de ulaşabilirsiniz..
sağlığınızın kıymetini çok iyi bilin

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
Zeynep geçmiş olsun bu konuda tanıdığım birri yok maalesef olsa tavsiye ederdim tekrar geçmiş olsun

ender abicim sana bir yer tarif edicem orası sıf toprak yol çok güzel abi bir pazar gidelim ekşın pisti abi bayılcaksınız döner gazinoya giderken daha çıkan bir yol var altınyaka mah bir pazar gidelim abi süperrr ekşın pisti

ender abi süper bi toprak yol buldum abi süper ekşın pisti döner gazınoya cıkan yoldan altınyaka mah. gidiyor atv ler filan gidiyor süper abi bir pazar gidelim abi ercan abi ben atahan muazzez hanım ilknur abla herkes gelsin tolga gil hariç tamam ben fazla yazdım herkese iyi pedallar

vitesleri devrinde kullanırsan sorun olmayacaktır

aynakol büyük dişlide
ruble de en küçük dişlide kullanırsan sürekli olacağı o

ben sana ilk tanıştığımız zaman bu şekilde yorulursun demiştim!

Dinlemedin kulak ardı ettin :)

Dizlerinde birşey yok
o kadar yüklenmeye 60 km de yapıyorsa yine de süper
arada vitesi küçülterek devirli çevirirsen sorun olmayacaktır!

Ercan

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@Ercan Bayram

ya tamam ercan da,
ben senelerdir kaldırabileceğim en agır viteste kullanıyorum, son bes altı aydır da bayaa uzun yola cıkar oldum..neden şimdi başladı bu olay, yüklendiğim ilk zamanlarda başlaması gerekmez miydi???

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
@mertdalkılıç

Merhaba Mert

Senin dediğin yer Gökdere vadisi, oraya geçen sene çok gittik. Ama asfalt bittikten sonra toprak yolun bir yerinde sola inilen dere yatağı var. Güzel bir yer, ama şimdilerde çok pisletmişler oraları. Herkes öğrenmiş ve gelen tüm pisliğini bırakıp gitmiş. O toprak yolu devam edincede ilerde yeniden asfalt yola ulaşıyorsun, ama çok dik bir yol.

Sevgi ve selamlarımla.

Bence bir de devirli pedal çevirmeyi dene ;)

sürekli yüklenerek alıştırmışsın
o şekilde bir noktaya kadar idare ediyor
ama sen yavaş yavaş km leri arttırdıkça bacakların da belirli noktada pes etti :)

benimkisi sadece bir tavsiye devirli çevirmeye çalış

antalya'dan sitenize yeni katılımcıyım, bisiklet ile tekrar çocukluğumu yaşıyorum, pazar günleri öngörülen programlara açığım, macera dolu ve daha sağlıklı günlere......

• Beğen
Tepkiler: harbour of tears
aramıza hoş geldiniz,ne güzel tekrar çocukluğunuzu yaşamanız ne mutlu size.

herkese selamlar,
ismim berker, 26 yaşındayım ve uzun zamandır yapmak istediğim şeye başladım.
bundan sonra aktivitelerinize katılmak istiyorum. perşembe günü bunun için en güzel başlangıç olacak umarım. ender abi sana da çok selam. ( geçen cuma günü sait arkadışımla beraber bisikletçide karşılaşıp tanışmıştık. ) perşembe günü görüşmek ve diğer arkadaşlarla da tanışmak dileğiyle. bu arada konur çok geçmiş olsun.

@khan-tengri

önceleri biniyor muydun bilmiyorum ama senin adına çok sevindim bisiklete başladığın için, ayrıca sağol :)

@şükrü yazıcı

öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
pazar ve perşembe günleri için şehiriçi gezileri ve fotoları bölümünü takip ederseniz gezi programları hakkında bilgi edinebilirsiniz. hatta bu bölümde de gerekli uyarılar yapılmakta. her hafta düzenli yaptığımız perşembe akşamı gezileri 20:00'da selekler çarşısı önünde buluşularak gerçekleştirilmekte, pazar günü uzun yol gezileri ise 08:30da yine selekler çarşısında buluşularak yapılmaktadır. gidilecek yerler ise perşembe gezisinde kararlaştırlmaktadır. aramızda sizi de görmek bizi mutlu edecektir. perşembe buluşmak üzere, bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Hoşgeldin Berker..Kron un hayırlı olsun kazasız belasız binmeler....
Görüşmek üzere..

abi o arılar b ende de var o agrı oskot şilater diye bir hastalık diz kapagı boslugu fazla yuklenmede oluyor agrı yapınca sana bir krem veriyor onu surdugunde geiyor bende de çok oluyor merak etme önemli birşey deyil bir doktora görün ama hadi geçmiş olsun

@Şükrü Yazıcı

Şükrü bey merhaba

Forumumuza ve aramıza hoş geldiniz. Perşembe akşamları 20.00 de ve pazar sabahlarıda 8.30 - 9.00 gibi Selekler karşısındaki parkta buluşup beraberce pedallıyoruz. Sizleri de aramıza bekleriz.
Görüşmek üzere.

@khan tengri

Merhaba Berker

Senle tanışmıştık. Hoş geldin sende aramıza ve forumumuza. Bisikletinde hayırlı olsun, güle güle kullan. Senide tabi her aktivitemizde görmek isteriz.
En yakın perşembe akşamı 20.00 de buluşuyoruz.

Görüşmek beraber pedallamak üzere, hoşçakal.

@Attaleia

Emre'cim merhaba

Nasılsın, inşallah iyileşmişsindir. Bu gün seni bir sabahtan birde öğleden sonra cebinden aradım ama kapalıydı, cebin. Biz bu gün Geyikbayırı tırmanışı yaptık. Giderken senin orda bir çay içelim dedik, dönüşte bari bida içelim dedik ama cebin kapalı olunca içemedik:rolleyes:
Görüşmek üzere
Sevgi ve selamlarımla.
Görüşmek üzere

@şükrü yazıcı

Merhaba,

aramıza hoşgeldin. Lara ekibinin sayısı gün geçtikçe artış gösteriyor. :)

Geri