Scudo Sports

Antalya

@mertdalkılıç

Merhaba Mert
Forumumuza hoş geldin. Karneler gelince, sanıyorum baban istediğin bisikleti alacaktır sana. Mühim olan karne gerisi kolay bence.

Muazzez hanımdan ne öğrenmek istemiştin. Tayt içinse bana özelden yada mns den yazabilirsin.

Sevgi ve selamlarımla.

Scudo
@pelo-selo

Merhaba

27 Mayıs 2007 pazar günü Doyran gölet gezisini, güzel bir katılım ile yaptık.
Bu güne kadar burnumuzun dibindeki güzellikten haberimiz yokmuş.
Gölet başlıbaşına bir güzellik, bizler birde gölet çevresinde toprak orman yollarına girince grubun keyfine diyecek kalmadı. Mtb lerin tam hakkını verdik. Bundan sonra, boşta olan, okulu kapanmış olan arkadaşlarım ile, pazar gezileri için yeni toprak yollar keşif gezileri yapacağım.

Okulu bitmiş, boşta olan arkadaşlardan haber bekliyorum. Sabahtan binelim bisikletlerimize, çıkalım keşif gezilerine.

Heberlerinizi bekliyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender abicim ben pazar günü gölete gelemedim ama biraz öce Doyran'ın üstünde olan Feslikan yaylasından geldim.Yol üsütündeki Antalya manzarası harikulade idi.Keşke rampaları o kadar sert olmasaydı..Ama ne olursa olsun gitmeye değer bir manzarası var..
Görüşmek üzere..

Abicim bu arada benim okul bitti ama ben işe devam ediyorum,çalışmasaydım size eşlik edebilirdim.

@atteleia

Merhaba Emrecim

Ya senin bisiklet pas tutacak, gel artık bir pazar gezisine de görelim bakalım bu bisiklet nasıl gidiyor.:D

Çalıştığını biliyorum. Aramızda yerin her zaman var. Ne zaman gelmek istersen gel. ;)

Görüşmek üzere .
Sevgi ve selamlarımla.

Ender abicim hafta içi elimden geldigi kadar akşamları dolaştırıyorum bisikleti :D Hatta evden(Dedeman'dan) işe (Boğaçayı'na) çoğu gün bisikletle gidip geliyorum ama hafta sonu şöyle ağız tadıyla hep beraber gezdiremedik benim bisikleti:)Ajandama her pazar için hic bir not alma ,program yapma diye yazıyorum ama ansızın,acil bir işim çıkıyor veya çoğunluka Antalya dışında oluyorum ve gelemiyorum:S Perşembe gelmeyi başardım ya abicim:)Bakalım pazar günü turlarına gelmeyi ne zaman başaracağım:)
Görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@atahan07

Atahan merhaba

Forum kurallarına göre büyük harf ile yazmak kesinlikle yasak. Şimdi ben sana yasak deyince üyelerden önemli bir şahsiyet bana gene eksi puan verecek ama benim puanla işim olmaz.

Bir daha büyük harf yazında editlemek zorundayım. Onun için önce Forum Kurallarını Burayı tıklayarak okumanı rica ediyorum. Tabi eksici şahsiyette okuyup öğrenebilir.

Şimdi gelelim soruna

Antalya da benim bildiğim bir iki yer var. Sen ne almak istiyorsun onu söyle ki yardımcı olmaya çalışayım.

Birde 2. elde Mtb kadro arıyorum diye mesaj yazmışsın. Sana üylerimiz cevap vermiş, Buraya bakarsan mesajını bulursun. Sanıyorum, yeni olduğun için mesajını bulamadın.
Sevgi ve selamlarımla.

Merhaba Antalyalı bisiklet sever arkadaşlarım.

Perşembemiz geliyor. Unutmayalım. Saat 20.00 de selekler karşısı parkta buluşup küçük bir şehir içi turu atalım.;)
Sonrada oturup çaylarımızı içelim. :)

Mayıs ayınıda son gece turuyla kapatalım.

Sevgi ve selamlarımla.

@atahan07

merhaba, iki haftalık kron xc2000 alüminyum kadromu küçük geldiği için satmayı düşünüyorum. antalyadayım ama bir haftalığına ankaradayım. henüz ilan vermedim, düşünürsen görüşelim. tel 0544 251 42 49

@extremunction

Emre'cim merhaba

Üzüldüm ya yeni bisikletinin ufak gelmesine. İstersen Ankaradan gelirken al bir büyük kadro öyle gel, tabi para durumun iyise. Sonra burada nasılsa öbür kadroyu satarız.

Ben Atahan'ada söylerim

Görüşmek üzere
sevgi ve selamlarımla.

@atteleia

Emre inşallah aksilik çıkmaz, hiç olmazsa perşembe akşamları yüzünü görelim.

EE forum Antalya nerdesiniz. gelenler gelmeyenler haber verin.

Herkese kapımız açık.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender amca bu persembe size katılamıyacağım sıvanlarım var ama haftaya perşembe ışık sistemi takıp size katılacağım

herkeze bu perşembe iyi eylenceler

Atahan bence Emre abinin teklifini değerlendir.Kron xc 2000 ve 200 ytl sende parçalarımdan memnunum diyorsun bence hiç kaçırma derim(eğer bütçen varsa)

swunk abi sen doyran göleti gezisini kaçırmıycaktın asfalt yoktu sırf toprak.Birde ender amca bizi bir yerlere götürdü süperdi hep topraktı

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Gelmek isteyen herkese yanımızda yer var. Herkesi bekleriz.
Dersleri sınavları olanları tabiki önce dersler diyerek çağırmıyoruz. Ama sınav ve dersler bitince bekleriz

Sevgi ve selamlarımla.

Geri