Scudo Sports

Antalya

Scudo
zaten pazar günleri km olarak yeterince tatmin ediyoruz kendimizi, keşke haftada bir günümüz daha boş olsa da daha uzun yollar yapabilsek ama buna da şükür, o yüzden ben de zaten şehir trafiği ve karanlık yüzünden yeterince tehlikeli olan akşam turlarının kısa tutulması ve daha çok bir buluşma ve sohbet ortamı olarak değerlendirilmesinden yanayım Ender abi gibi, bu akşam buluşmak dileğiyle!

Pazar günü lütfen büyük bir tur olsun yine uzaklara gidelim.Perşembe akşamı pazar gününün planını yapalım.

tekrar hos geldın ama unutmanın sebebnını cok merak ettım ? belkı moderatörlerden yardım alabılırsın ıstersen bır sor

hehe..bende merak ediyorum nasıl unuttum :D bi ara msn adreslerim hackleniodu, ben de yeni adres aldım, sinirlenip forum şifremi de değiştirdim, mail adresini de bos bıraktım..o nedenle şifremi unuttum seçeneği işe yaramadı ..moderatorlerden yardım istemeyi düşündüm ama yeni profil olusturmak daha kolayıma geldi :D zaten eski üye de değildim..

Merhaba

Dün akşamki Perşembe akşamı turumuzu (24-Mayıs-2007) gayet güzel bir şekilde olaysız tamamladık.
Liman tarafına doğru pedallayıp,,Tophane parkında çaylarımızı içip evlerimize geri döndük.

Sevgi ve selamlarımla.

eminim yine limanda çekirdeklerinizi çıtlamış ve hoş sohbet etmişsinizdir. antalyaya dönüp sizle pedallamayı şimdiden özledim. görüşmek üzere..

tekrar hoşgeldin zeynep. bu hackerlık durumları son zamanlarda çoğaldı. ben de az daha hackleniyordum. forumdaki tüm arkadaşlarımız msn'den tanımadıkları hiçbir uzantıyı, linki vs. açmasın.. bol pedallar.

@solen

Pazara Doyran göleti gezimiz var. Bende hiç görmedim. Goole earth tan baktığımda süper ormanlık bir alan içinde ve trafikten uzak bir görüntü sergiledi. İnşallah göründüğü gibi güzel bir yerdir . 27 Mayıs pazara o yollardayız kısmetse.

Görüşmek üzere.

ender abi temmuz başı ilk gezinizde tekrar aranızda olacağım. seneye boyunca gelen maillerden gruptaki büyümeyi farkettim. siz de muhtemelen gezilesi görülesi pekçok yeri gördünüz. yaza nereye giderseniz artık...

@sws

Merhaba Taylan'cım

Özlemiştik seni. ;) Temmuz da görüşmek üzere. Sen gelince isteklere göre bir yerlere gideriz. Halen Antalya da gezmediğimiz yerler buluyoruz. Daha nice yerlerde vardır.
Artık genelde trafikten uzak yerler arıyoruz, hele toprak yollar bulursak dahada çok memnun oluyoruz.

Görüşmek üzere.
Sevgi ve selamlarımla.

merhaba ben kıvanç ben ender amcanın yiyeni gibi sayılırım 100.yılda oturuyorum 7.sınıfta okuyorum

@kıvanc kaynak

Kıvanç hoş geldin aramıza. Okullar tatil olunca artık güzel geziler yaparız.

Bu gün Antalya da 7 den 70 e bisiklet gezisi çekilişinde bir bisiklet Kıvanç kazandı.;) Tabi bir bisiklette bana çıktı amma şans .:D
Tabi ortadan kırma çift amörtisörlü bir demir yığını.:mad: Ne yapalım, artık bir hal çaresi buluruz, bu bisikletlere.:eek:

Sevgi ve selamlarımla.

@kıvanc kaynak

Evet seninkini satıp sana iyibir bisiklet alalım. Tabi karneler gelsin, önce bir karneyi görelim. Sonra kron 1000 kolay:)

Sevgilerimle.

Ender abi merhaba ben mert dalkılıç. Abi banada kron alıcaz değil mi?Abi çok güzel bir bisiklet

Abi sende Muazzez teyzenin msn adresi yada telefonu var mı? şimdiden teşekkür ederim kendinize iyi bakın

Geri