Scudo Sports

Antalya

Scudo
Seni lanet pis Zenci!!!Hafta Sonu Antalyanın En *****Turunu yapacağız. Sahil,dağ,orman,city And Mangals

Ender abi merhaba.Sizide bizim ekibe bekleriz.TAbi ayak uydurabilirseniz.Antalyanın en hızlı ve en action gurubuna herkezi bekliyoruz....
:Skull-175

Merhaba ercan.Antalyanın en hızlı actıon gurubuna bekleriz tabi kendine güvene biliyorsan.uzun yol yapabilen her kezi bekliyorum.

Merhaba Ben yani Biz CAN-DENİZ.gerçekten uzun yolda kendine güveniyosan bizim yeni guruba bekliyoruz.Bu hafta gerçek bir doğa parkuru yapmayı düşünüyoruz.Bizim ekip Antalya'nın en hızlı Action Gurubudur ve herkes katılabilir.

@Deore-Deniz

vay deniz hızlı bir giriş yapmışsın:D yavaş ol man:D :D :D
acı millete yarışa gitmiyoz.hehe:D

turda görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
bende seni görmek isterim ben antalyadan the_bicycle_cambaz@msn.com tanısmayı cok isterim benden baska cambazlarda varmıs varmı bi numara bisiklet uzerinde msn ye de beklerim kendine ii bak

aramıza hosgeldin

Amacımız bir yerlere birşey mi yetiştirmek?
Yarış için Antrenman mı?
Kondüsyon mu?

Yoksa güzel vakit geçirmek mi?

Ben ve Antalya ekibinden size ayak uydurabilecek yeterince insan var
Fakat yeni başlayan kişiler ve bol muhabbetli bir tur yapmak için
Ne gerek var Süratlice bir yerlere gitmeye?

Asıl biz sizleri bekleriz
Bol muhabbetli neşeli turlarımıza.. ;)

Gittiğimiz yerlerde de EKŞIN yaparsınız ;)
hem enerjiniz de tükenmemiş olur

Ercan

zeynep hanım aramıza hosgeldiniz bende 2 gün önce katıldım ama harika bi ortam burası beni kesinlikle tanıyosun bsd den geotech emre kırmızı bisikletli hani geziye gitmiştik liman ted bisiklet turu düzler camı ve senden 16-17 anahtar istemiştim heralde bilmişsindir artik bana the_bicycle_cambaz@msn.com dan da ulasabilirsin kendine iyi bak

seni hatırlamam mı sayın emre bey :D 16-17 anahtar bende bulunmas :D kaç km yaptığımı bile bilmiom :p hehehe :smily143: iyi tırmandık ama di mi kepezi hade kendine ii bak..görüşürüs başka turlarda vs...

:D ya ben varım antalyada sayın pelo selo :D düzenli olarak çeşitli turlar organize etmeye çalışıyoruz, bayan göremedim sadık ve tutkulu olan ama zamanla olur umarım..ben de pek olur da pazar günleri bos vaktiniz olur ve değişiklik isterseniz, zeynep_aik@hotmail.com

Aramıza hoşgeldiniz :)

@zeynepant

Zeynep merhaba

Nisan ayında Çakırlar tarafına yaptığımız turda beraberdik. Sende aramızdaydın. Biz halen her pazar gezilerimize kalabalık bir grup ile devam etmekteyiz.
Her perşembe akşamı saat 20.00 de de geleneksel gece gezilerimiz başladı. Onada katılım her hafta çoğalıyor. Tabi bizim grubumuzun toplanma yeri her zaman için Selekler karşısındaki parktan oluyor. Perşembe akşamları bize katılmak istersen bekleriz.
Her pazarda gene Selekler karşısı parktan sabah saat 8.00- 8.30 da hareketle gene gezilerimize devam ediyoruz.

Bir tek bu pazar biz 3 günlüğüne Muğla daki bisiklet turuna gidiyoruz. Bu pazar için gezi açılırmı bilemiyorum. Ama ondan sonra her pazar ve her perşembe akşamı turlarımız devam ediyor.

Aşağıdaki resimde de beraber yan yanayız.:) :D

http://img512.imageshack.us/img512/1267/23042007akrlargezi025ml2.jpg

En kısa zamanda görüşmek üzere.
Hoşçakal.

şöyle ogün 90 km yapmısız ii degilmi bibaska etapta 150 200 ü hedefle daha eğlenceli olacak bak gör ama bu sefer yanında 16-17 anahtar alayı unutma ha bu arada bişi daha söylicem anahtar çatal olsun lütfen
:D

@Deore-Deniz

Deore Deniz
Sen daha dünyada yokken biz bisiklete biniyorduk. Ama sen benle yarışacağına, bir de bizim yaş farkımıza baksan iyi olacak. Biz halimizden memnunuz. Siz eğer isterseniz bizim grubumuza gelin, ama zorlanırsınız biraz gibi geliyor. Neşe ve muhabbet arasında.
Bizim yaşlarımıza geldiğinizdede böyle konuşabilmeniz dileğimle.

Geri