Scudo Sports

Antalya

Oh oh süper valla artık şakır şakır yağmurda yağsa geleceğiz. Herkes yağmurluklarını unutmasın alsın.

Scudo
valla işler o kadar yoğunki işyerinden akşam 23.00 den erken çıkarsam mutlu oluyorum :) ama bi kaç haftaya hafifler işler hatta cumartesileri de çalışmayacağım bu yorgunluğun ödülü olarak bu yaz, bol bol gezeriz!

Paylaşım için teşekkürler, benimde bazı tecrübelerim var. Pedala yüklenip kaçmaya çalışmak yerine, frenleyip durmak köpeğin ha bu oynamak istemiyor demesine ve sizden uzaklaşmasına yetiyor, hala üzerinize geliyor ise, bisikletten inip yerden birşey alırmış gibi(taş yane) yapmak yine sizden uzaklaşması için yetiyor, en azından bende bunlar hep işe yaradı, ama önünüze hızlı bir şekilde atlayan bir köpek görürseniz ki sahil yolunda bu çok oluyor, hızlı manevra ile geldiği yönün tersine kaçmak(yol müsait ise) ve yavaşlamak en doğru çözüm bence.

Merhaba

Nihayet uzun zamandır yapmayı planladığımız perşembe akşamı turumuzu nihayet yaptık. Bundan sonrada her perşembe gecesi saat 20.00 de Selekler karşısındaki parktan hareketle her hafta yapıp bu gece turunu geleneksel hale getirmeye çalışacağız.

Perşembe akşamı turumuzun fotoğraflarıBURADA

Sevgi ve selamlarımla.

Şölencim köpeklerle ilgili yazın çok güzel paylaştığın içinde ayrıca teşekkürler. Bende hayvanları çok seviyorum korkmuyorum ama işte güle oynaya gidiyorsun aniden beklemediğin bir anda çıkıp üzerine saldırması o an ben hiç bir şey yapamıyorum sadece köpeğin dişlerini görüyorum. Bir iki kez de dişlerin arasından saniyeyle kurtuldum diyebilirim. Bisikletteyken hemen çok çevik hareketle inmek gerekiyor bence, selam ve sevgilerimle hoşçakal.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
yazdıklarını dikkatlice okudum. çünkü bende buna benzer 4 vaka yaşadım ve 3tanesinde pedala basıp kaçmayı başarabildim. Ama o 1 tanesi:)çok samimi olduk içli dışlı...bence kaçamayıp yakalanınca yapılması gerekenleride paylaş.sevgiler
@solen

@Deore-Deniz

Merhaba Deniz

Bence, bu öneriden önce haftada bir kere, sizlerinde yüzünü görsek, bu bile yeter.
Önce haftada bir olan perşembe akşamları gezisine katılın, ondan sonra bunu ikiye çıkaralım diye teklif edin.

Haftada bir yapılan geleneksel olması düşünülen gezi yeterlidir.

Sevgi ve selamlarımla.

Bu hafta tam 12 kişi olunca bende çok şaşırdım. Demek Antalya da bisiklet üzerine gelişmeler başarı sağlamakta. İnşallah her hafta bu kişi sayımız artarak devam eder.

Antalya da Doyran göletini hiç görmedik, birde bisikletlerle güver uçurumuna gitmekte çok güzel olur gibi.

Bence!!
Birdaha Oteller bölgesine gitmeyelim
Her yeri parsellemişler hiçbir yere giremiyoruz!

Belek iyi bir örnektir

Aslında ben de çok tecrübeli değilim bu konuda.Sadece nette surf yaparken yazıyı buldum ve paylaşmak istedim.Ekşili göleti gezisinde Ersin arkadaşımızın yaşadıklarından sonra bize de temkinli,dikkatli olmak gerektiği tecrübeleri kaldı.Dolayısıyla yakalanınca neler yapılabileceği hakkında pek fazla fikrim yok sanırım yakalanmamak için dua etmekten başka çare kalmıyor:D

herkese selamlar bizim ekip geneli burada heralde buradan daha iyi hafta sonu planları yapıcaz geotech emre

• Beğen
Tepkiler: serciventure
Emre hoş geldin

Geri