Scudo Sports

Antalya

Scudo
@necod

Merhaba yapıyoruz ama çekmeye üşeniyorum desem inanır mısınız?
Ormanda kaptırıyoruz kendimizi parkur bitiyor ana:eek:
diyoruz.Fotoğraf çekmeyi unuttuk:D

Ortama insan kendini bırakınca her şeyi unutuyor.

Kaptırdık mı kendimizi fotoğraf değil günlük hayattaki diğer her şeyi bir anda unutuyoruz.:rolleyes:

Bu hafta sonu inşallah fotoğrak çekmeyi unutmayız.:D

Bol pedallı günler dilerim.

@necod

Bence de necod.! sizinle tanışıyor muyuz? isim nedir? Ben Alper! birilikte pedallayabiliriz görüşürüz dostum

filmin içeriği hakkında da biraz bilgi verirseniz sadece muhabbet için gelmek istemeyen arkadaşlar olabilir belki diye düşündüm ben :)

@oguncavus

merhabalar gene yaptığınız organizasyonlardan ve insanları biraraya getirme çabanızdan dolayı kutluyorum . farklı şehirde olduğumuz için katılamasamda güzel bir faaliyet olacağa benziyor size ii eğlenceler.

akşam serinliğinde antreman yapmak isteyenler akşamları bize katılabilir!:D

15inden soooora geliyorummmmmmmmmmmmmm öss öss öss öss öss öss öss öss öss öss öss öss öss öss öss

@atahan07

Kusura bakmayın arkadaşlarım fakat böyle gereksiz mesaj yazıp ona buna laf atan :boese157: gerektigi yerlerde bildirimlerini ÖM. ile bildirmeyen insanlarla benim işim olmaz. umarım bu şahsa gereken cevabı yöneticiler verirler :boese157:

Aramıza bir bisikletseverin daha katılmasına sevindim.:)
Foruma Hoşgeldiniz

• Beğen
Tepkiler: ayten atabey
@BMX_rider07

alpercim kızacak bişi yok birine uyarı yapmaya da gerek yok sadece hoşuna gitmiş bişi dedisek affola demiş sora kalp kırıcı bişi yok ama sende biraz daha dikkatli mesaşlar yazarsan daha iyi olur diye düşünüyorum sakın yanlış anlama mesajlarını okudum atanın o mesajı yazması gereksiz deil bence sakın kızma kalbim senle:D

ata sen dopinglerini hazırla can yine bişi organize etmişsin güzel haberler bunlar o zaman
.
.
...........haydi çocuklar aşıya.......
.
...................haydi bisikletçiler antremana.............

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Geri