zeki abi ben burak diğer namıyla dakar bende formdayım artık kendine ii bak actiona devam heee bu arada senle bii manavgat falan yapalım bir ara.. görşürüzz
@Ertan ABA ertancım yolu tam bilememe gibi bir lüksüm yok malesef sizleride bilmeyipte biliyorum diye sıkıntıya sokmam askeri okulda iken eğirdir den otarafa oryantirik yapmaya gelirdik ama genede siz bilirsiniz havalar biraz daha ısındığındada gide biliriz ayriyeten bu pazar kemer yapsaksaya oda performans olur nedersiniz
@DAKAR olur manvgat yada aspendos otarflara akalım bir gün uyar bana pazar günü kararlaştırırız bu gün için teşekkür ederim gerçi biraz çantanın azizliğine uğardık ama olsun güzel bir gündü fena olmadı
Dönerciler çarşısının karsısında bır grupla konusmustum,hatta bana husar al dıye tavsıyede bulunmustunuz ben de yanınızdakı arkadasın voltage ına kapılmıs oyle bakıyordum, sız o gruptansınız degıl mı?
Eski velespitimle belki ben de katılabılırım hem tanısmıs oluruz,ama bır surelıgıne katılabılırım cunku bısıklete cok fazla guvenemıyorum, yenısını de 15 gunlugune Antalya'ya tasımak ıstemedım acıkcası, ama yazın Antalya'nın altını ustune getırecegım