Scudo Sports

Antalya

Açıkcası ben bundan sonra Perşembe turlarına katılmayı düşünmüyorum, zaten tehlikeli olan şehir trafiği geceyle iyice tehlikeli hale gelirken ne yazık ki bazı genç arkadaşlarımız hareketleriyle bu tehlikeye tuz biber ekiyorlar! Dün Ender abilerin yokluğunda çıktığımız gezinin henüz başlarında oldukça sinirlenmeme neden oldu 15 yaşlarında adını hatırlamadığım bi arkadaş, sanırım kendisini bilir ve umarım biraz saygı öğrenir! Size bundan sonra iyi geziler, umarım kazasız belasız zevkli akşam turları atarsınız bu şahıslara rağmen...

Scudo
dün tura katılmak için çok çabaladım ama iş yoğunluğundan gelemedim
anlaşılan çok bişey kaçırmamışım
bu durumu turlara katılmayarak değilde tehlike yaratan arkadaşları aramızdan ayıklayarak veya etkisiz hale getirerek çözmek daha doğru olur bence!!!

konur sana hak vermemek mümkün değil fazla kalabalık oldumu olmuyor hem trafik hemde genc arkadaşların guruba uyumu en fazla üc kişi olmalı ben zatan turlarımı tek yapmaya özen gösteriyorum bazen iki kişi olrakta oluyor en iyisi bu kafam rahat oluyor herkese iyi turlar

Konur abi ne oldu bilmiyorum ama büyük ihtimale sinirlenmekte haklısındır.
Çünkü grupta bazılarının grubu tehlikeye atığını biliyorum .
En iyisi böyle tehlikeli hareketler yapanları gruba almamak.
Bu sayede daha az tehlikeli turlar gerçekleştirebiliriz hemde grup daha rahatlar .
Arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum ama akşam şehir içi trafiğinde grubu tehlikeye atması hiç iyi olmamış .

İyi günler

Sanırım bende dün gece turuna katılamayarak fazla bişey kaçırmamışım.. Akşam katılamayacağım için çok üzülüyordum ama gelememe imkan yoktu..Dün sabah akşam turuna katılmak için hazırlıklarımı yaptım ve sabah erkenden okula gitmek için yola cıktım ama nasip degilmiş ne okula gitmek ne de akşam turuna katılmak.. Kale içinde öyle bir düşüş yaşadımki :eek:Ayağa kalktıktan sonra bir yandan bisikletimi ne yapıcagımı düşünürken bir yandanda çenemin altındaki yarıktan akan kanı durdurmaya çalışıyordumki ...Kenndimi acile binbir zorlukla attım. Baya bi sert düşmüşüm çenemin altına dikiş attılar ve sol ayağımada alçı yapıp eve gönderdiler ...
Derler ya neye niyet neye kısmet.

Kalın sağlıcakla..

@atteleia

offff çok geçmiş olsun Emre, yine de ucuz atlatmışsın diyelim (çok da ucuz değil ama naapalım), çabuk iyileşirsin umarım.

@zazoo

konurum malum sıcak... bu birrrr :D
sonra Antalya da yasiyoruz... bu ikii :D
ve en onemlisi nerede çokluk orada.... buda üççç :D

zaten son zamanlarda herkez ya solo yada max 5 kişiyi geçmeyecek şekilde tura çıkıyor.

Bu sebeple boşver sinirlenme....

Bas pedala ak gitsin bisikletin

@zazoo

çok sağol.. Ben bu halime dua adiyorum. Allah koruduki daha kötü bi durumda değilim.. Binlerce şükür..

@Ontario

Erol çok teşekkürler.. Özlettin kendini.

Görüşmek üzere..

@atteleia

Emre'cim çok geçmiş olsun.
Daha önce görüşüp söyledim ama burda da söyleyeyim. Dostumuz var düşmanımız da var. :(

İyi ki daha kötü birşey olmamış. Demek, bisiklete çok dikkatli binmemiz gerekiyor. Her işin başı dikkat.

Herhangi bir ihtiyacın olursa haber ver, elimden gelen yardımı yaparım. Şurda Antalyalılar olarak birbirimize yardım etmeyeceğiz de kime edeceğiz.;)

Sevgi ve selamlarımla.

öncelikle emre çok geçmiş olsun, valla dikkat gerçekten önemli.
ben de malesef şehir dışında dolayısiyle iş-güç içinde olduğum için gelemedim akşam gezisine. yeni fırsat buldum nete girmek için. ben de arabayla küçük bir kaza geçirdim arabayla ama zarar karşı tarafa masraf bana patladı.
konurcum sen de grupla takımaktan vazmek yerine pedallamaya devam et, tehlike içeren arkadaşları eleriz. bak ben burda pedalsızlıktan ölüyorum :(
antalyadaki herkese çok selam, pazartesi dönüyorum ve akşam bir gezi yapmak istiyorum. kronumu özlediiiiim :( :( :( :(

@kıvanc kaynak
Kıvanc cok teşekkürler... Sağol abicim..

@Ender Alıcıoğlu

Sağolun Ender abicim.. Her zaman söylüyorum daha kotu sonuçlu bir düşüş olabilrdi.. Bu halime binlerce şükür.. Haklısınız biraz daha dikkat etmeliydim yerlerin ıslak olduğunu fark etmeden virajı dönmeye kalktım ve sonuç böyle oldu..
cok teşekkürler.. Düşünmeniz yeter..,
görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@extremunction

eywallah emre cok sağol. sanada cok geçmiş olsun.umarım kaza sonrasında sağlığında bir sorun yoktur.. yapabileceğimiz bisey varmı?

emre çok geçmiş olsun,
gruba gelince de bana kalırsa belli bir yaşın altında ailesinin muvaffakiyeti dışında gelen arkadaşlarımızı geri çevirmemiz hem onlar için hem bizim için daha faydalı olur. ayrıca grubu ve kendisini tehlikeye atan arkadaşları da kibarca dışarıda tutarsak keyfimiz de kaçmaz.
sıkmayın canınızı çevirin pedalınızı.:D

• Beğen
Tepkiler: atteleia
Sevgili Antalyalı arkadaşlarım merhaba

Hafta sonu Manavgat çadırlı , herhalde kimse görmemiş Burayı Tıklayın cevaplarınızı bekliyorum.

Ben tekde olsam gideceğim.

Sevgi ve selamlarımla.

@ünal kaynak

ünal abicim hosgeldin..
Seninle tanısıklıgımız ben serdar elektronikte calıstıgım donemden. 6 sene oldu nerdeyse... Göremeden tanıyamazsın ama .. kıvancın bisiklettini tanıttıgında gordum de tanıdım seni... Görüşmek üzere abicim ..

Geyik Bayırı iyi bir rota. Ama güç bizi yalnı bıraktı galiba. :)

Havalar serinleyince Geyik bayırının arka yolundan round trip yaparız.

@sgba

Efendi usta hiç beklemeyelim havaların soğumasını bence...

Pirzolaların tadı hala damağımda, şeftaliler, kayısılar eeee tabi gözlemeleride unutmamak lazım. Bu sefer sabah erken çıkarız yola...

Bu sefer 1 er kilo söyleyelim eti:D
http://img354.imageshack.us/img354/4400/bb085541rf0.jpg
Shot with (link) at 2007-07-12

Bak ne güzel serinliyoruz ağaç altında... Kaç Jedi ye nasip böle çamlar altında serinlemek...:cool: Bak genç Jedi ler dinliyor seni can kulakları ile ;)
http://img262.imageshack.us/img262/2504/bb085534on6.jpg
Shot with (link) at 2007-07-12

Geri