Scudo Sports

Antalya

@Ender Alıcıoğlu

Abicim gecen günlere nazaran daha iyiyim tabi bu arada ağrı kesilmedi devam ediyor.Taşı aldırıp aldırmayacapım yarın belli olacak.Ah abicim benim aklıma geldiniz foruma baktım siz çevrim ici gözüküyordunuz birde 09.30 sularında bir konuya mesaj atmıssınız onu gordum hearade geyikbayırı turu iptal oldu gitmediler diye aramadım yoksa aklımdaydınız.Benim normal hattımın takılı olduğu telefonun şarjı bittiği icin kapalıydı.Ama yeri biliyordunuz keşke bi zil çalsaydınız.Yazıyı görünce üzüldüm be abicim.Peki turunuz nasıl geçti?

Görüşmek üzere..

Scudo
sagolun :D biraz araştırdım da..kıkırdakla alakalı bir problem de olabilirmiş. ağrı kesici krem kullandım bende ama esas problemi ortadan kaldırmak gerek.. sadece bisiklete binerken olan bir olayda değil zaten..evde oturup kalkarken de oluyor artık.diz kapağımın içindeki sıvılar dısarı çıkıyorlar, sonra şişme ve agrı yapıyor:rolleyes: bir hafta bisiklete binmesem bile hafifte olsa ağrı var..bir zaman aralığı bulup gidicem bakalım doktora :cool:

Bu tip diz ağrıları ben de de eskiden beri oluyor. bisiklete başlamadan önce de vardı. sana tavsiyem spordan sonra 10 15 dakika buz masajı yapman. şimdiye kadar ki bütün bu tip şikayetlerimde sadece buz tedavisi verdi doktorum. en son babamın dizinde fazla ayakta durmaktan ödem olmuş ona da aynı şekilde buz verdi. ayrıca bunu veren doktor da izmirde altayın bir de genç milli takımın doktoru sanırsam. bir de eğer izliyorsan görüyorsundur. bir sporcu oyundan çıkınca yeni geçmiş bir sakatlığı varsa oraya hemen buz torbası bağlarlar. buz her derde deva. aklında olsun

herkese selamlar,
ender abi yarını iple çekiyorum.bi kaç gündür tek başıma geziniyorum. hep beraber çok zevkli olacağını tahmin ediyorum. pazar günü tek başıma 100.yıl dan örnekköy yapıp döndüm. sanırım biraz antremana ihtiyacım var:D dün de saitle sözleşmiştik biraz dolaşıp bir de bisiklet için ışık seti falan taktıracaktık. ama sait gelmedi:boese157: tek başıma gezdim yine. neyse ki bahanesi geçerliydi:D
emre çok teşekkürler, sana da geçmiş olsun.
konur daha önce bisiklet geçmişim yok. çocukluğum dışında:rolleyes: ama hep gıptayla bakmışımdır. artık gıptayla baktığım insanlarla beraber olacak olmanın heyecanındayım.
yarın görüşmek üzere.

@khan-tengri

Hoşgeldin
Perşembe akşamı görüşürüz inşallah ;)

Ercan..

Cuma günü böbreğimdeki taşı kırdırcağımdan dolayı perşembe akşamı ilaçlarımı almak zorundayım,perşembe akşamı tura katılamayacağım.Gelmeyi çok istiyorum ama tabiki taşı hareketlendirmemek için bu hafta gelmemem yararlı olacak ayrıca gelipte sizleri rahatsız etmek istemem:D ( içeceğim ilaçlar arasında müsil var:D ) herkese iyi turlar ...

Görüşmek üzere ..

@atteleia

Emre'cim merhaba

Şu taş olayından kurtulda, ondan sonra gene beraber pedallarız. Önemli olan bu ağrılardan kurtulman. Şimdiden geçmiş olsun diyorum. ;)

Bu akşamda tabi, perşembe akşamı, gene Selekler karşısı parktan saat 20 .00 de buluşup gece turumuzu atacağız. Işık sistemlerinizi takmayı unutmayın.

Görüşmek üzere

@Ender Alıcıoğlu

Çok teşekkürler abicim.İyi turlar..

Görüşmek üzere ..

@atteleia

puhahahaa:), şimdiden geçmiş olsun, sağlığına yeniden kavuşmuşman dileğiyle, kendine iyi bak!

@khan-tengri

Berker merhaba

Perşembe akşamları rotayı hep birlikte buluştuğumuzda kararlaştırıyoruz.
Zaten 2 rotamız var geceleyin yapabileceğimiz.
Lara tarafı ve Liman tarafı. Ama tekliflere açığız. Gece emniyetli olan başka rota varsa o tarafa da gidebiliriz.
Maksat zaten kilometre yapmak değil, neşeli muhabbetli gezi yapmak.
Kilometreyi nasılsa Pazar günleri yapıyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.

Oh ne kadar güzel bir ekipsiniz Ender bey...İmreniyorum sizlere doğrusu.
Gece sürüşlerinin zevki çok başka oluyor aman dikkatli olun.Kazasız sürüşler dilerim.

@gencizmirli

Teşekkür ediyorum.
Aslında İzmir'de gruplar için çok güzel bir yer. İzmir'de de gece gezileri düzenleseniz süper olur. Hemde bisiklet yolunda tüm kıyıyı katetmiş olursunuz. Alsancaktan , İnciraltı tarafına doğru süper olur.;)

Sevgi ve selamlarımla.

herkese selamlar,
dün akşamki tur gerçekten çok keyifliydi. güzel bir etapta, iyi bir havada hoş muhabbetle..
herkese çok teşekkürler.
sıradaki gezi lütfen;)

Herkese merhaba bi haftadır foruma giremiyorum alanyadaydım bugün geldim

Bu hafta Ankara gidiyorum bi isteğiniz varmı diye sorucaktım

Erol

@Ontario

Merhaba Erol'cum

Pazara sınavda başarılar diliyorum.
Ankara'ya da sağ ve esen git gel bir isteğimiz yok bundan başka. Sağol.

Sevgi ve selamlarımla.

Geri