Scudo Sports

Antalya

Scudo
bu perşembe varsa bende geliyim ender abi. yazılım yok. cvp bekliyorum.

Merhaba

Bu perşembe akşamı tam saat 20.00 de hareket ediyoruz. Ara sokaklardan fener tarafındaki tayt satan dükkana yeni katılan arkadaşlara tayt almaya gidiyoruz. Burası 21.00 e doğru kapandığı için geç kalmadan hedefimize doğru hareket etmek zorundayız. Onun için 20 de hareket. Yeni katılanlar ve tayt almak isteyenler paralarını unutmasınlar. Bunlar Antalya daki son ucuz taytlar. gerisi yok haberiniz olsun.

Seleklerde 20 den önce görüşmek üzere.
Hoşçakalın.

Herkese merhaba

Gene çok bir katılım ile, çok güzel bir perşembe akşamı turu yaptık. Katılım sayımız gene 20 kişileri geçti. Bu hafta önce barınaklar tarafındaki tayt satan mağazaya gittik ve taytları eksik olanlara taytlar alındı, sonrada düden şelalesinin denize döküldüğü yer olan gençlik parkına çay içmeye gittik.

Parktan sonra gene neşe içinde evlerimizin yolunu tuttuk. hava da muhteşemdi.
Pazar günüde kısmetse saat 8.30 da buluşup yeniköy tarafındaki Karain mağarasını ziyerete gidiyoruz.
herkes davetlimizdir.

Sevgi ve selamlarımla.

Erkin merhaba

Nihayet bu gün yüz yüze tanışabildik. ve kendi adıma çokta sevindim. Sizin gibi arkadaşlarımızın çoğalması çok olumlu. hem dışarıya bisikleti sevdiriyoruz, hemde kendi arkadaş çevremiz çoğalıyor. :)

İyiki geldin iyiki tanıştık.
Hep görüşmek üzere,

Sevgi ve selamlarımla.

Arkadaşlar başlığımızın amacına göre yeni yerler bulmaya devam diyorum.

Mesela yeni yer olarak Doyran göleti ve etrafındaki toprak yolları bulduk ve gezimizi gerçekleştirdik.

Şimdi yeni bir yerler arayışı içindeyiz. Böyle gidilmedik, ama bisikletle gidilebilecek yerleri bilen arkadaşlar, yardımcı olursanız, yeni yerler ortaya çıkarabiliriz.
Tabi bu gidilecek yerler mümkün mertebe, trafikten uzak ve tabiyat içinde olsun.

Yeni rotaları bekliyorum.

Sevgilerimle.

çok teşekkür ederim ender bey..bende cok mutlu oldum sizinle tanısmaktan..umarım bundan böle hep aranızda olurum ben çok keyif aldım..daha uzun parkurlarda daha keyifli olacağından şüphem yok..ama ufaklıklar biraz yaramazdılar:D

emre selam dostum bugünkü geziinize gelemedim ama haftaya umarım gelecem... her zaman ki gibi güzel geçmiştir yanii bol actionn lııı:)

tarık abiye katılıyorum ender abi her gün gezi olsun okullarda kapanıyor hergün gezi olsun ben sana adam getiririm yapalım abi ne olursun

mert burdada karsıma cıktın sen ya hu bak simdi bu futoları sayfanın üstünde hızlı linkler diye bir secenek var oraya gir ordan imza düzenleye giriyosun acılan sayfanın yas kısmında avatar düzenle var o menüye girince karsına Option 2 - Upload Image From Your Computer diye bir link cıkacakhemen onun yanında gözat var gözat a tıklayıp senin pc de olan fotoları görebilirsin ve oradan istedigin fotoyu koyabilirsin ve son olarakta fotoyu secince alttaki değişiklikleri kaydet e tıklayıp fotonu yerlestirebilirsin hadi kolay gelsin

Geri