Scudo Sports

Antalya

Ben yıllardır bisiklet kullanan biri olarak gösterişe önem vermeyen bisikletin üzerinde ki donanımı değil bisikletin üzerinde ki insanları önemseyen biriyim.Bir çok grup bulunmakta Antalya'da çoğu da gereksiz ve gösteriş ustası gruplar benim gözümde.O yüzden hiç birine dahil olmadığım gibi hepsine de karşı bir tutum sergilerim.Bisiklet topluluktan çok bireyi temsil eder benim gözümde.Benim için önemli olan bir yere en kısa sürede değil en uzun sürede gitmektir.Bisikleti göbek eritmek için değil zihin geliştirmek için kullanırım.İşime giderim bisikletimle çarşıya pazara giderim bisikletimle.Böyle tanımlarım kendimi ve selam çakarım herkese.

Scudo
Aynı şekilde düşünmekteyim üstad bu yüzden sadece haftada 1 değil her gün bisiklet kullanıyorum iş geliş gidiş + 30 - 35 km de fazladan. Tabi ki herkesin kullanım amacı farklı oluyor bu seçim de doğal olarak kişide kalıyor. Ancak dediğiniz gibi bir noktaya dayandırmak ne kadar doğru tartışılır. Bir kaç kez şahit oldum o gruplarda yoklama alınma, belli başlı şahısların sanki altında ona hesap vermesi gereken biri varmış gibi sürekli azarlama uyarma tarzında konuşmalar, onu yapma şunu yapma vs. grup tadı da ayrıdır elbet ancak dayatmalar bezdiriyor...

Resimde Cannondale gördüm gibime geliyor :) sl3 mü o?

Bisiklet özgürlüktür. :)
Yok Cannondale Trail Sl3 değil Cannondale Trail Sl2 :)

"Hoş geldiniz" diyelim biz de o zaman :)

10 Kasım Pazar sabah 05:30'da Alanya Atatürk Anıtında buluşup Manavgat şelalesine gidicez.
Gelmek isteyenler buyursun ;)
Facebook grubumuz için (link)

Merhaba :) Adım soyadım nickimdende anlaşılacağı üzere Ömer Bulduk :) Antalya'da ikamet etmekteyim. İnternette bisiklet forumu diye aratınca önüme en kapsamlı site olarak burası çıktı ve buranın bir parçası olmaya karar verdim :) Ayrıca aşşağıda ki linktede sorunumu belirttim, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla :)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=126247

Herkese merhaba ! İsmim Ufuk Antalya'da yaşıyorum.Yol bisikletini hayatımın vazgeçilmez bir parçası olarak görüyorum.Yol bisikleti sevdalılarına Antalya'dan selam olsun.Sevgiyle pedallayın :)

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Hoşgeldiniz :) Antalya bisikelt için cennet kış gelmiyor sayılır :) o kadar çok yol var mı binmek için. Hem dağ hem de yol bisikleti için Türkiye'deki ender şehirlerden :D

Arkadaşlar 0 km. bir bisikletçi var karşınızda. :) Öyle ki henüz bisikleti bile yok. o zaman bisikletçi demiyelim takipçi diyelim. :)

Evet şimdilik takipteyim. Bisiklet türü, markalar ve ben. Bu kombinasyonu oluşturup amacıma uygun bir bisiklet bulmak var hedefimde. Kısmet artık. :)

Selamlar.

Temmuz ayına kadar Avsallardan her sabah saat 09:00 da hareket ediyoruz. "Ediyoruz" dediğime bakmayın şimdilik yalnızım:) min 50 km max 100 km turlar için arkadaş arıyorum.

Arkadaşlar, aranıza Antalya'dan yeni katıldım.Doğrusunu söylemek gerekirse 8 yaşındaki oğlumla bisiklete binme keyfini yaşamak için kendime bir bisiklet almıştım, bisikletforum sayesinde şimdi daha disiplinli ve bilinçli iki binici olma yolundayız... Zaman zaman sizlerden tavsiyeler almak isterim. Antalya'da yaşayan arkadaşlar ile tanışıp, birlikte pedal basmak keyifli olacaktır.

Selamlar...

@Emir Gevrek
merhaba, Konyaaltı veya Muratpaşa'da oturuyorsanız özel mesajla numaranızı yazın görüşelim. benim ev Hurma'da çünkü.

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Emir Bey foruma hoşgeldiniz. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim. Bol pedallı günleriniz olsun.

İyi forumlar bisikletsever dostlarım. Ben de en sonunda aranıza katıldım. 2 gün evvel Salcano NG650V 27.5 sahibi oldum. Bisikletimden memnunum yalnızca lastikleri inceltmem gerekiyor. Gunluk 22km yol yapıyorum, az da olsa yokus yukarı zorlanıyorum.
Geceleri sabit çalışıyorum, cuma günleri izinliyim. İşe bisikletle gidip geliyorum sahil boyundan. Gercekten huzur veriyor, bisiklet bambaşka birşey. Tur ya da etkinlik düzenleyen olursa müsait olduğum sürece katılmaya çalışırım. Herkese bol pedallı günler..
(link)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Geri