BİKE HOUSE - Gökhan Çiğdem
0242 244 8001 şiddetle tavsiye ederim. Antalya da epey bisiklet tamircisi gezdikten sonra daha ilk sefer Gökhan ustadan memnun kaldım. :in:
Yol bisikletimi alalı 10 gün felan oluyor,kendimce turlar yapmaktayım.Biraz daha kondisyonumu arttırmam gerek.Antalya merkezde yol bisikleti grupları var mıdır?Veya grup olusturabılecegımız kişiler?
Arkadaşlar hepinize selamlar.. iş-güç ve araya giren askerlik vs. derken yeniden forumdayım.. sitemiz bayaa bi değişmiş görmeyeli tabi yeni katılan birçok arkadaşta olmuş, herneyse yeniden burada olmak çok güzel takip eden zaman içerisinde yine bolca sohbet ederiz şimdilik hoşcakalın :rolleyes:
Teskkkur ederim yanitladiginiz icin. Oncelikle ben belekte kaliyorum ve bisiskleti antalayaa getirmek cok zor oluyor otobusler almiyo bagajlari kucuk geliyor. Haftanin bir gunu. Iznm oldugndan binip gelsem geri donsem birde antalyada gezsem cok yorucu olur diye dusunuyorum. O yuzden teklifiniz icin baska bir zman diliminde yapablirim diyiyorum ve sizede kazasiz surusler diliyorum.