Scudo Sports

Antalya

Scudo
bende antalyadayım beraber tur yapabiliriz :D

Ben de merkezde sayılırım. Alanyum AVM tarafındayım.
Perşembe akşam saat 18.00 da ATATÜRK Anıtı nın orda buluşabiliriz.

Vay arkadaş Üniversite de o kadar aradım bir adam bulamadım! Bu sene mezun oldum diye mi oluyor bunlar.
Seninle görüşmek bize kısmet olmayacak Orhan. : )

Arabaların arkasına fazla yaklaşma, Işıklar kırmızı yanıyorken araçların arasına da sakın dalıyım deme bizim şöförler sarı yı "yeşil" görüyor. . Kazasız iyi sürüşler dilerim.

Ne yazık ki "adam olmak" her keze nasip olmuyor, Anıl. senin yerinde ben olsam aynı metaneti gösteremeyebilirdim. Sen sabırlı ve saygılı davranmışsın. Boş ver onları. Bende Serkan HİLAL in söylediklerine katılıyorum. Çok çalış ve öylelerini umursama.
Hem sen bize lazımsın... : : )

İlk mesaj atılalı 5 sene geçmiş... Hala aktif olan varsa görüşebiliriz.

@Selman SİVRİ

Valla burda yazışmaktan ileri gidemedik biraz hızlı toplana bilsek çok güzel olucak üni. başladı benimde bisikletimi temizleyip eve çıkardım uzun bir ara vericem yazın kesin buluşalım

1 Temmuz - 17 Ağustos arası 2 günde bir Heykel'den Kargıcak'a, Heykel'den Dim Çayı'na gidip geliyordum tek başıma. Burada da biraz sesimi duyurmaya çalıştım ama kimseyi bulamadım. Artık nasipse önümüzdeki yaza.

@Adem Tırpancı

Şu an üniversitedeyim geldiğimde biraz hamlamış olacağım. :)
Siz saat kaçta arası turluyorsunuz ?

@Onur07

Dim Çayı'na gittiğim zamanlarda öğle saatlerinde (13:00) çıkıyordum. O sıcakta tünel yolundan Dim Çayı'na gidip buzzzzzzzz gibi suya girmek gibisi yok :) Kargıcak tarafına gideceğim zaman da 17:00 gibi çıkıyordum yola.

Bağlantı sorunu oldu sanırım flood mesajım silinebilir.

Yazın sizle turlamak isterim burdan görüşmeye devam edelim katılacak arkadaşlarda haber verirler ;)

Geleceğiniz zaman haber verin işte, numaramıda verdim.
HADİSE nin dediği gibi; -Biz burdayız : )

3 kişi olduk :) Yaza kadar biraz daha artarsa turlarımız çok zevkli geçer =))

Geri