Scudo Sports

Antalya

ihsan turunu galiba bugün gerçekleştirdin birlikte gidelim diecektim bn yol arkadaşa arıyorum birlikte turlara çıkalım derim:D bana bu konu üzerinden ulaşırsan gideriz

Scudo
doğa merhaba,
konaklı'dan çıkmadan geri dönmek zorunda kaldım, başka bir plana uydum.

çok memnun olurum birlikte turlayabiliriz, bisikletlerimiz gayet iyi, ben ve kardeşim turluyoruz, 26 eylül pazartesi saat 20:30 gibi. cikcilli, köylü marketin karşısında vuslat iletişim den hareketle 3 bisikletli şehir turu yapıcaz. katılmandan ve tanışmaktan çok memnun oluruz. istediğin yerden seni alabiliriz.

bende maraşlıyım bende bisiklet binmeye başladım. aslında öyle bir zevkim yoktu ama hediye bir bisiklet geldi. biniyorum işte. ben pazarcıkta öğretmenlik yapıyorum eğer isterseniz bir araya gelip bir tur organize edebiliriz.

@Hasan Sertdağ

Hocam hoşgeldiniz, ben de Ilıca'da beden eğitimi öğretmeniyim. Hafta sonlarını değerlendirmek istiyorum ama tek başına zor oluyor. O nedenle ayak uydurabileceğimiz arkadaşlar olsa çok iyi olurdu. Bu arada ben merkezdeyim hocam, Pazarcık ters düşüyor bana.

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bende alanyalıyım profösyenel değilim akşama dönmek şartı ile istediğiniz yola gideriz.tlf 534 309 91 80

merhaba pfofosyenel değilim belirteyim. alanyalı arkadaşlar alanya da olan arkadaşlar alanya saapadere kanyonuna bisiklet turu düzenlesek olurmu.ilgilenen arkadaşlar varsa 534 309 91 80 irtibata geçip kanyona gidebiliriz

• Beğen
Tepkiler: R.akyuz
selami merhaba, turun her türlüsü bana uyar...

@ihsangencer
merhaba ihsan bey my aytap otelde gece çalışıyorum size uygun olan bir günde gidebiliriz alanya nın içinde bir yerde iseniz otelin önünde buluşuruz veya istediğin bir yerde.sonra pedallarız kanyona

girişte hormonlu bisan trekker var, heryere götürür beni.

Arkadaşlar eski Profesyonel bisikletçi olarak bu siteyi yeni görmenin ezikliği içerisindeyim. Genel müdürümün gazı sayesinde bende yol bisikleti alıp artık başlamayı düşünüyorum. Eskiden 100-150 Km yapardık. Bakalım ne olmuş halimiz göreceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Arkadaşlar Eskiden klubumun verdiği Colnagoyu kullanırdım. Üzerinde Campagnolo set vardı, maviydi ve çok iyi giderdi. Özledim valla. Ahmet hoca vardı başımızda o zamanlar şimdi Kepez'i çalıştırıyor sanırım. Biz önde o arkada BMW motoruyla gelirdi, zorlardı bizi ama çok hoşumuza giderdi (Yada benim giderdi). Şimdi baktığımda artık o eski bisikletler yok, Bassolar, Peugeotlar. SUPERB 28" Road Bike Campagnolo 20 gear Veloce Carbon diye bir bisiklet buldum 690 Euro, Axcess marka adı ama üzeri komple Campagnolo. Bilgisi olan var mı?

@ahmetçetinkaya

merhaba kardeşim.bende akdeniz üniversitesindeyim.bende akübit le birlikte gezilere katılmak istiyorum.fakat kimseyi tanımıyorum.çalıştığımdan topluluk tanıtımlarının olduğu günleride kaçırdım.size nasıl ulaşabilirim.yardımcı olurmusun.

merhaba arkadaşlar bi süredir akdeniz üniversitesi bisiklet topluluğundaki (akübit) arkadaşlara ulaşmaya çalışıyorum.akübitle birlikte gezilere katılmak istiyorum.çalıştığımdan dolayı toplulukların tanıtım günlerinide kaçırdım kimseyle tanışamadım.acaba yardımcımcı olabilecek birisi varmı?nasıl ulaşabilirim topluluktaki arkadaşlara?teşekkürler..

facebooktaki AKÜBİT grubuna üye olmanı tavsiye ederim. üye alımları bu salı yani 25.10.2011 tarihinde bitiyor. her salı saat 17:00de medikoda toplantımız var. toplantıya gelmeyen arkadaşlar turlara katılamıyorlar daha detaylı bilgi için sayfaya mutlaka üye ol.

Geri