Herkese selam
Geçen hafta Carraro 227 ile pedallamaya başladım yol bisikleti değil ama aranızda bu tip bisiklet kullanan varmı veya aranızda böyle bisikletlere yer var mı daha doğru olur ????
selamlar uncalıda oturuyorum turlarınıza bende katılmak istiyorum fakat bi sorum olacak: hız ortalamanız nedir ? düz yolda ve yokuşlardaki verileri verirseniz sevinirim kondüsyonumun iyi olduğuna inanmıyorum dolayısıyla sizi yavaşlatmak istemem
arkadaşlar merhaba bu hafta sonu cumartesi günü kendim mtb ile yol antremanı yapacağım gerek havaların ısınması gerekse yarış takviminin yaklaşmasıyla uzun bir süre sonra antreman yapayım dedim gelmek isteyen arkadaşlar olursa mennun olurum Korkuteli yolu tarafını düşünüyorum bu arada
@Ahmet Cahid GÜRSES bizde herkes yol kullanıyor, bu haftasonu çıkacağız gibi ama sınavlar ve okul dolayısıyla uzun süredir sürmeyenler var onlar Korkuteli yoluna pek olumlu bakmayacaklardır İyi antrenmanlar size, katılacak olursak haber ederiz
hmm peki hepinizin yol bisikleti kullandığını biliyorum @caesar bahsetmişti sizden malum uzun bir süre yok rampa çıkacak adamda kalmadı bir gün tanışma amaçlı toplanır sizle tanışmış olurum size de iyi antrenmanlar @taner07
Herkese merhabalar, yarın bizim de bir turumuz var(yol bisikleti) katılmak isteyen veya tanışmak isteyen olursa 0507 810 99 21 no.lu hattan bana ulaşabilir.Şuanda pek antremana fırsatım olmasa da (işten dolayı) malum yazdan dolayı bol bol antremana çıkacağım.İlgililen arkadaşlara duyrulur
Merhabalar bende Antalya dan Ahmet öztürk, Kismetse haftaya cannondale synapse 6 gelecek. Benim ilk yol bisikletim olacak ve yavas yavas kondisyonumu vs arttirip, turlariniza katilmak isterim.
Yeni bisikletim için forma ve kask ariyorum. Bisiklet gelince resimde ekliycem. Ana rengi Beyaz mavi. Forma ve kask icin hem marka hem yer konusunda yardimci olabilirmisiniz
@taner07 merhabalar bende yol bisikletine ve Grubunuza yeni katiliyorum. Selamlar umarim bol bol turlara cikabiliriz
@aozturk20 hayırlı olsun Forma için @ghkoseoglu kardeşimiz özel üretim formalar yapıyor, yardımcı olabilir size. Bisikletiniz geldiğinizde haberleşiriz, ben bu aralar sakatım ama arkadaşlar sürerler
Türkiyenin ilk yerel bisiklet dergisini çıkarttık,dergimizin bürosu aynı zamanda bisikletçilerin buluşma noktasıdır.Dergimizin ilk sayısı ücretsizdir,diğer sayılara abone olabilirsiniz aylık 10 tl dir.buluşma yerimiz aynı zamanda bisiklet-cafe akşam turlarından önce ve sonra buluşup çayımızı içiyoruz ve büyük ekranda bisiklet yarışlarını seyrediyoruz.Cafemiz Akdeniz Yol Bisikleti grubunun sosyal mekanıdır.Her pazar tur yapıyoruz.Çıkış saatimiz 8.00 dir.Cafemizin önünde buluşuyoruz.Katılmak isteyenleri bekleriz.Hiç gelmeyen olduğu gün sayımız 10 nun altına düşmemektedir.turlarda ortalama kişi sayımız 20 civarıdır.Cafemizin adresi Gençlik mahallesi 1326 sokakta.Herkezi bekleriz.irtibat tel:05322655973 Mehmet Büyükarı