@mutlu07 ben çıkacağım saat 09.00 da Çakırlar'ı geçip ilerideki yoldan tırmanacağım. 25 km düz yol 15 km %7-9 arası eğimli tırmanış olacak. Git gel ortalama 80 km civarı. İstersen yarın sabah üniversitedeki Tekno Kent kapısında buluşabiliriz.
Arkadaşlar pazar günü saat 09.30 da Aspendos'a doğru yola çıkacağız. Gelmek isteyenler ile Çallı kavşağı'nda buluşabiliriz.
İsteyen Decatlon'dan da katılabilir. Şu an için gelenler @caesar (ben) @Enjoythelife @Burak
ve Hüseyin.
Bu akşam ilk takım toplantımızı yaptık; genel hatlarıyla antrenman yapmak isteyenler için planlarımızı yaptık. Çayımızı iştik, sohbetimizi ettik. @MehmetAliB.@ghkoseoglu@caesar katılımları için teşekkürler Fırsat olursa bu toplantıları düzenli bir hale getirmeye çalışacağız
Gelecek sezon yarışlara katılmak isteyen arkadaşlarımızla birlikte kış dönemini verimli geçirmek adına haftalık toplantılarımıza ve bireysel güç antrenmanlarına devam ediyoruz Katılmak isteyen arkadaşlar çok geç olmadan başvurunuzu yapınız Şaka şaka bize yazın, watsapa gelin hallederiz bir şekilde
Arkadaşlar yarın benim programda bisiklet günü. İçerisinde tırmanışta olacak. İsteyen gelebilir. Gelmek isteyenlerle yarın saat 09.00 da Tekno Kent in önünde buluşabiliriz.
Bugün saat 18:30'da Barbaros Çay Bahçesi'nde buluşuyoruz. Tanışacağız, kaynaşacağız, sohbet edeceğiz. Kış sezonunu değerlendirmenin yollarını konuşacağız. Sürpriz bir misafir bekliyoruz. Katılmak isteyen, bisikleti olan herkes katılabilir. Amortisörsüz olsun ama..
(Takım, benim telefon artık sizlere ömür. Whatsapp'tan yazamıyorum. Barbaros'ta görüşürüz.)
Bugün toplantımıza Antalya Çağdaş Bisiklet'in sahipleri de katıldı ve onların sponsorluğunda bir takım oluşturma kararı aldık. Kendilerine bize verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Takım ismi ve diğer gelişmeler belirlendikçe burada paylaşacağız
Yaklaşık 1 ay sonra ilk defa doğru düzgün sürebildim, bana eşlik eden @caesar Gökhan Abi'ye teşekkür ederim Şu diz sakatlığını atlatabilirsem güzel günler bizi bekliyor