Scudo Sports

Antalya Yol Bisikleti Grubu

@mutlu07 Bugünlük yüksek oldu ortalama; dönüşte karşıdan rüzgar yemesek 34 civarıydı ortalama :harika::harika: Gelene ayak uydururuz, kimseyi bırakıp gidecek halimiz yok :komik::komik:

Scudo
@taner07 bugün gerçekten iyiydi ya ortalama. Dediğin gibi rüzgar biraz etkili oldu. İnişlerde bile pedal çevirdik :)
@mutlu07 ayak uydururuz sorun değil. Siz yeter ki gelmek isteyin.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
ankaradan selamlar.ikinci memleketim antalyaya bir gün mutlaka uyrayıp sizlerle tanışmak ve pedallamak isterim

• Beğen
Tepkiler: caesar
@mutlu07 bir gün seninle süreceğiz :) Buluşma yerini atlamışım doğru. Biraz geç oldu ama yine de yazayım. Liman'da atm'lerin önünde buluşacağız ;)

Bugün @caesar la beraber Kemer yaptık geldik. Yolu hafiften uzatıp 100 km'ye çıkardık. Molasız bitirelim diye anlaşıp molasız bitirdik. Rüzgar dışında gayet güzel bir sürüş oldu. Giderken ''oh be hava ne güzel, gökyüzü apaçık, dağlara bak hepsi görünüyor'' falan derken rüzgar dönüşte tokat gibi çarptı. Kendimizi fazla zorlamadan, tempoyuda ayarlayıp dönüş yaptık.

Artık Antalya'da da olsak montsuz, alt giyimsiz sürülmez. Kış dönemi olduğundan vücudu fazla zorlamadan sürmek lazım. Sert sürüşler yerine tempolu şiddetsiz sürüş yapma zamanıdır. Hastalanıp hiç sürememek te var. Katılmayı düşünen arkadaşlar; gördüğünüz gibi yer, hız, mesafe, mola her şey konuşularak hareket ediliyor. İşlerimden vakit buldukça, ve tabi sürüş oldukça, yaklaşık 10 günde bir uzun sürüş yapmayı düşünüyorum. Gelin whutsup grubuna siz de katılın.
Whutsup böyle mi yazılıyordu?:kötü::D

Genç kardeşlerim Antalyada 3yıl evvel kurulmuş olan ve facebookta sayfasını takip edebileceğiniz eski milli agabeylerinizinde aralarinda olduğu cok iyi bir grup zaten var ve her pazar sabahı yaklaşık 25 kişi civarında yollarda oluyorlar...
bilgi için mehmet Büyükarı...05322655973...

@MehmetAliB. Gerçekten çok iyiydi bugün (rüzgar hariç). Teşekkür ederim bugün için. @BurakGG sana katılıyorum dostum bu konuda. Kaskı zaten bilinçli olan herkes takıyor ama zorunlu olunca insanlar rahatsız oluyor diye düşünüyorum.

Bende yol değil ama şehir bisikleti var bianchi touring 727 bir sorum olurmu

Herkesin iş ve okul saatleri uymadığı için bir süredir toplanamıyoruz ama ekip uygun bir fırsatta yine toplansa iyi olacak :komik::komik::harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Geri