Scudo Sports

Antalya Yol Bisikleti Grubu

@okkesmutlu
Kalacak gibi dostum:)

Scudo
Yarın sabah 08:30'da Kepez yokuşu başlangıcı Meşe Kapısı'nda ben, @Melih Demir ve @caesar buluşuyoruz. Termesos yolundan Döşemealtı'na geçeceğiz ve Burdur yolundan geri döneceğiz, gelmek isteyen olursa bekleriz :harika::harika:

@caesar ben sizle gidebiliceğimi sanmıyorum hocam 20 senedir pedal cevirmedim doğru düzgün ciğerlerde dumanlı zaten :)

• Beğen
Tepkiler: caesar
@Melih Demir abi aç gelmeseydi iyiydi :komik::komik: Bir de 2 defa tekerleği patladı önce ön teker sonra arka tekeri patlattı, gerçekten şansız bir gün oldu :(:(

@caesar rica ederim, yine bekleriz :p:p

(link)

Arkadaşlar yarın Serik'e gitmeyi planladık. Şu an katılacak olanlar
Gökhan
@Enjoythelife (işten erken çıkarsa süper olacak)
@Melih Demir
ve Turancan.
Gelmek isteyen WhatsApp grubundan iletişime geçebilir. Gruba dahil olmayıp gelmek isteyen olursa buraya yazabilir.

Belki sürpriz yapıp ben de katılabilirim :komik::komik:

antalya yol grubuna başarılar dilerim.bu arada antalyada yol bisikleti kullanan özgür gürçkaya var forumada üye,antalyaya taşın diyorda bakalım zaman ne gösterecek.

@Kudret Kurtcebe valla sizinle aynı şehirde olmak dahi bizim için gurur verici olur. Umarım bir gün sizinle bisiklet sürme şerefine nail oluruz .

@caesar kaçta çıkıcaksınız acaba serik yolu baya yogun trafik vardı yol çalışmasından ötürü bunuda biliyormsunuz acaba

birde akdeniz bisiklet gurbu diye bir gurup var her pazar çevirirler onlardan haberiniz varmı.

• Beğen
@mutlu07 grup çok Antalya da malum. Yalnız biz biraz yenilik olsun dedik. İstersen gelebilirsin sende. 8 de Çallı daki hastanenin orada buluşacağız. Trafik sorununa geldiğimizde ise hafta içi 2 defa aynı yolu kullandım. Çok ciddi bir trafik görmedim. Bakalım yarın şansımıza artık. Gelirseniz bekleriz.

@caesar buluşma noktasının tam karşsında oturuyorum bende :) ama ben hiç binmedim uzun zamandır size zor ayak uydurum 20 senedir binmedim yaş 39 :) acaba sizle gelebildğim kadar gelsemi diye düşünüp duruyorum.

@mutlu07 olabilir. Geldiğiniz yere kadar gelin. Hem tanışmış oluruz hemde sizin için nefes açma antrenmanı gibi bir şey olur ;)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Melih Demir abinin işi çıktığı için @caesar ile birlikte sürdük bugün. Strava çalışmadığı için kayıt altına alamadık ama gayet güzel bir Serik Turu oldu; benim toplam 70 km ve ortalama hız 32 km/s :harika::harika: Tabi @caesar abinin evi daha uzak onun 85 civarı oldu herhalde :komik::komik:

• Beğen
arkadaşlar akşamdan tüm hazırlıklararı yaptım düldülü hazırladım kendimi motive etmeye çalıştım uyudum ama uyanamadım :) bir dahaki sefere inşaAllah

bu arada ortalamanız baya yüksek anlık hızmı bu yoksa tam ortalamamı yani 35 tempodan felan aşağı hiç düşmüyorsunuz sanrım.

• Beğen
Geri