Scudo Sports

Antalya Yol Bisikleti Grubu

Sabah uyanabilirsem oradayım :)

*EDIT* tur çoktan yapılmış, mesajların atıldığı saatlere dikkat etmediğimden bi heyecanlandım ama neyse, bir dahakine artık:D

• Beğen
Tepkiler: caesar ve taner07
Scudo
İsmi lazım olmayan arkadaş tura uykusuz, aç ve yorgun gelmiş :komik::komik: Ama azmini takdir ettim, çok savaştı bugün :harika::harika:

(link)

@krmtoprak @Isabado @Melih Demir Numaralarınızı özelden yollarsanız watsapp grubuna ekleyeyim, oradan ne zaman müsaitseniz konuşuruz, ona göre tur yapabiliriz :harika::harika:

Yarın sabahda bi tur yapmayı planlıyoruz rota belli değil. Eğer gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa su numaradan whatsappa mesaj atabilir wp grubuna eklerim 0543 854 84 19 . Keyifli pedallamalar.

2 arkadaş 11,30 gibi kursunlu şelalesine gidiyoruz gelmek isteyen varsa whatsapp dan yada burdan ulaşabilir.

merlinden siparişi verdim gençler bi aksilik olmazsa max 2 haftaya aranızdayım :)

Yarın Saklıkent'e tırmanmayı düşünen @caesar ın peşine takılacak bir deli var mı? :komik::komik:

@okkesmutlu Köpek vardır illa da öyle saldırgan olduklarını hiç duymadım :harika: Ama şu yokuşta son düşüneceğim şey köpekler olurdu :komik::komik:

upload_2015-11-16_20-11-12.png

Dosyalar

• upload_2015-11-16_20-10-49.png
    upload_2015-11-16_20-10-49.png
    63,4 KB · Okunma: 6
Arkadaşlar gelmek isteyen varsa yazabilir. Yarın sabah 8 de çıkacağım.

Sonuna kadar tırmanmayacağım. 15-20 km tırmanış olacak sadece. Fazla korkmaya gerek yok. @taner07 seni mutlaka bekliyorum dostum :)

@ghkoseoglu iş yoksa sende gel kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@caesar Korktuğumdan değil de yol bozuk oranın ya :p:p

• Beğen
Tepkiler: caesar
@BurakGG bencede tam Emre'lik. Parçalar buraları.:)

Geri