Scudo Sports

Antalya Yol Bisikleti Grubu

Scudo
Güzeldi gerçekten. Cumartesi de tüm grup gideriz İnşallah. Şener'e buradan ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum çay için :)

"Forum Demirbaşı" olmuşum. Bundan sonra daha az konuşmalıyım :)

Bugün 20:00'da yapacağımızı söylediğimiz tanışma etkinliğimizi iptal ettik, kimse gelip soğukta beklemesin :komik::komik:

@caesar abi demirbaşla ağırbaşı karıştırdın galiba :ssrtcbya: Artık daha çok yazman lazım :koptum::koptum:

Yarın yapacağımız Beldibi sürüşünün rotası, Kemer yolundaki yol çalışmaları sebebiyle değiştirildi. Yarın saat 09:00'da Kepez yokuşunun önünde buluşuyoruz. Gelmek isteyenleri bekleriz :harika:

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
Yarın sabah oradayız ;-)

eve kaçta dönülecek acaba ^^

Antalyalıyım fakat istanbul da yaşıyorum....Yaz mevsimi hariç ,bisiklet için neredeyse tüm sezonlar uygun, yolları ve doğası ile mükemmel bir şehirdesiniz arkadaşlar değerlendirin sürün durmayın Konyaltına inip rampayı çıkın çaltıcağa gidin oksijeni içinize çekin çünkü biz burada soluduğumuz hava ile zehirleniyoruz......

@Elzem grubun performansına göre değişir ama muhtemelen dinlenme süreleri de dahil olmak üzere en geç 12.00'da döneriz.
@canayaz0734 katılıyorum. Antalya gerçekten bisiklet için mükemmel bir şehir. Umarım plansız şehirleşme bozmaz bu güzelim şehri.

• Beğen
Tepkiler: Enjoythelife
Ben de antalyadayım. Bisikletin arka dış lastiği yarıldı malesef böyle bi grup arıyordum ben de. Lastik işini halledince ben de katılmak isterim size :)

@Isabado

Tamam dostum. Çok iyi olur. Whatsapp'tan da ekleriz isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: Turan
Herkezi bekleriz arkadaşlar :)

Tura saatler kala konuyu güncelleyeyim dedim. :)
Burdan beni uykusuz bırakan @BurakGG ' a selamlar :mad::mad:

Arkadaşlar herkese selam.
Hafta içi 08:30-18:00, Cumartesi leride 08:30-15:00 mesai saatlerim. Bu saatlerin dışında turlarınız oluyor mu? Eğer oluyorsa seve seve eşlik ederim. Uncalı tarafında oturuyorum. İş yerim Havaalanı karşısında. Havanın müsait olduğu günlerde iş yerime yol bisikletimle gelip gidiyorum (gidiş-geliş yaklaşık 38 km). Son iki aydır zaturre tedavisi gördüğümden biraz hamladım. "BurakGG" telefonunu kaydettim.

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve caesar
Mesaj atarsanız wp grubuna eklerim

@krmtoprak pazar günleri de ayarlarız seninde katılman için.

Bugünkü tura katılan ve katılmayan herkese teşekkür ederim. Rüzgar dışında her şey gayet güzeldi. :)

Geri