Scudo Sports

Antalya SGK GENEL MÜD. Sedona pro750 bisikletim çalındı

Tepki
2
İsim
Funda
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar bisikletim Antalya sgk Müdürlüğünün oradan 03.02.2016 tarihinde saat 12.45- 13.25 arasında çalınmıştır. Gören duyan oldu ise geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. Sedona pro 750 16 inç hidrolik disk fren lastikler tur lastikleri ile değiştirildi.

Screenshot_2016-02-03-18-19-11-1.png

Screenshot_2016-02-03-18-18-44-1.png

Screenshot_2016-02-03-15-09-25-1.png

IMG_20160203_141354.jpg

Scudo
geçmiş olsun

Teşekkür ederim ama lanet olası insanların içindeyizz

Geçmiş olsun insan rahat, rahat bisiklet süremeyecekmi böyle

Sanırım öyle arkadaşlar benim ricam antalyadaki bisiklet kullanıcılarına bisiklet takip eden arkadaslara ikinci el piyasasından geri bildirim yapmaları şimdiden teşekkür ederim herkese

Dün akşam arkadaşlar ile tur yaptık istanbul da sahilde arnavutkoy belediye tesislerine oturup dinlenmek için durduk. Karşısı emniyet tesisin kapısında güvenlik ama bizim içimiz bi türlü rahat olmadı takip güvenlik abi ben burdayım zaten göz kulak olurum diyene kadar. Yani öle birakin sokağa emniyetin karşısına bile insan 5 dakkaligina da olsa bırakamıyor.

...Bir gün geçmiyor ki şeref yoksunu insanlar kendilerine küfür ettirmesin..
Antalya'da benim gibi oturan çok arkadaş var keşke bi iletişim numarası bıraksaydın olurda gören olur diye bide belirgin bi çiziği vs var mıdır?

Bisikletten ben antalyada pek görmedim gören olursa eğer 155 bilgi verebilirler arkadaşımın bisikleti çalındı müracaatı var diyip modelini söylerseniz polisler açısından onların müdahalesi daha iyi olur diye düşünüyorum burdan ulu orta konuşuyoruz ama o hırsızlar buralarıda takip ediyor diye düşünmüyor değilim evladım gitmiş gibi yaa @DogukanSahil

Oralarda güvenlik kamerası vardır ya, polise gittiniz mi, ne diyorlar?

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Evet mobeseler 1 haftadır bozukmuş sağolsunlar baya bi ilgileniyolar bakalım civar dükkanların kamera kayıtlarına bakıcaz kör noktada bide çıkış yeri çallıya doğru tranvay durağının yanında

Hocam facebooktaki hem Türkiye geneli hem de Antalya içi bisiklet grup sayfalarında gönderi olarak paylaş(adminlerden rica edersen belki gönderiyi öne çıkartıp herkese görülmesini sağlar) Umarım bulabilirsin, geçenlerde bir arkadaşın scott marka yol-yarış bisikleti çalındı,işin peşini bırakmadı heryerde paylaştı en son sahibinden.com üzerinde çalan adam satmaya çalışırken yakaladı.Belki okuyordur bu mesajı

Geçmiş olsun kardeşim inşallah çalanlar hayrını görmez ve en kısa zamanda bulunur!.....

işyeri bahçesinden nasıl çalınıyo ya

Çok sağolun hepsini yaptım daha önce tecrübelerimış olanlar söyledi

Zamanınız varsa zeytinköy civarında takılın birkaç gün düşük de olsa sokaklarda görme ihtimaliniz var.

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
Geçmiş olsun. Galiba biz de Hollandalılar gibi olmalıyız.
İki bisikletimiz olmalı. Biri günlük işlerimizi hallettiğimiz ucuz bir bisiklet,
diğeri de zevk veya performans için bindiğimiz pahalı bir bisiklet.
Ucuz bisikletimiz çalınırsa yerine yenisini koymak daha kolay. :(

• Beğen
Tepkiler: mehmet fikret
Geri