Scudo Sports

Antalya - Kepez bisiklet kazası 1 ölü :(

Tepki
1.388
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Katlanır
02 Aralık 2013 21:59

Antalya'nın Kepez ilçesinde bisikletiyle otobüse çarparak tekerleklerin altında kalan 19 yaşındaki Burhan Güler, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kepez'in Baraj mahallesi 5884 sokaktan Rüştü Polat Caddesi'ne giriş yapan Ersun O. yönetimindeki 07 VF 077 plakalı özel halk otobüsü, bisikletli Burhan Güler'e (19) çarptı. Otobüsün altında gencin kaldığını hark eden Ersun O. sağlık ve polis ekiplerinden yardım istedi. Kaza yerine gelen ekipler, Burhan Güler'i sıkıştığı yerden çıkarırken gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine haber alarak gelen Güler'in ailesi fenalık geçirdi. Sürücü Ersun O. polis tarafından gözaltına alınırken, Güler'in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. - Antalya

(link)

:(
Akşam saatlerinde olmuş sanırım.
Allah rahmet eylesin.

Scudo
Bu otobüs şöförü olacak yaratık''da farkında bile değildir.yazık çok yazık genç bir arkadaş daha ayrıldı aramızdan:(((((

offf offf :( allah rahmet eylesin, bir kardeşimiz daha ayrıldı aramızdan... :(

Alalh Rahmet Eğlesin Allah Ailesine Sabır Versin :agla:

Bu kaçıncı bisikleti arkadaşımızın hayatını kaybetmesi..Allah rahmet eylesin,yakınlarına Allah sabırlar versin.. :(

Siyasetçiler (filler) tepişiyor, çimenler (bizler) eziliyoruz, ne zaman çözüm bulunacak gerek trafiğe,gerekse bisiklet yollarına..

Daha çok expolar daha çok olimpiyatlar kaybederiz,biz bu siyasilerin kafa yapılarıyla..

Bu sene içinde kaç kardeşimizi kaç dostumuzu kaybettik? neden halen bir önlem alınmıyor. Neden, Nedennnn?

Geçe gün işten eve giderken bisikletle dengesini kaybeden birisi daha var :(

(link)

@Adem Kaya

Allah rahmet eylesin..

Kask'ını takmadan bisiklet süren arkadaşlarımız,bu haberi bir kez daha okusunlar..

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır dilerim. :(

Kasksız ve gece lambasız kullanmak çok riskli. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Öncekiler gibi bu şoför de kusurlu bulunsa bile en fazla 2 ay tutuklu kalacak ve sonrasında davaya bakan hakim sanığın duruşmalar sırasındaki iyi halini, kanuni indirimleri uygulayacak ve komik bir ceza verilip bu ceza da "bir daha suç işlemeyeceğine kanaat getirilerek" ertelenecek ve şoför ailesiyle birlikte hayatına kaldığı yerden devam edecek. Merhumun ailesine sigorta şirketi yüklü bir tazminat ödeyecek. Acılarını parayla dindirmeleri beklenecek. Hatta bazıları "çocukları öldü ama hayatları kurtuldu bak" diyecekler.

Allah rahmet eylesin kardeşimizden. Ne yazık ki Antalya da şoför namına bir şey yok. Sola dönmek için sağ şeride giren aracı ilk kez ben burda gördüm . Bir de kaygısızca diğer araçların önüne kırıp sola döner ve lafını da esirgemez. Bu belediye otobüsleri tam bir felaket Antalyada. Özel halk otobüsleri birbirleriyle yarışmakla kalmıyor inip sıra kavgası da yapıyorlar kaç kez şahit oldum. Belediyenin kendine ait kırmızı otobüslerinin de maşallahı vardır antalyada normal gitmesi gereken süratinde gideni hiç görmedim şimdiye kadar. Gerekli görevliler keşke sadece mülki amirleri kavşaklarda geçiş üstünlüğü sağlamaya çalışmakla yetinmeseler... Rabbim ailesine sabır versin...

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
allah rahmet eylesin sevenlerine de başsağlığı dilerim çok üzücü ve korkunç bir olay...

Allah rahmet eylesin.Mekânı cennet olsun.Çok zor gerçekten :(.Bizim halkımızı eğitmek çok zor.Gerçekten gün geçtikçe vefat edenler artıyor,hepimiz sarsılıyoruz.İnşallah bir son verilir.

Allah rahmet eylesin, yazık olmuş.

Aynı yerde bu sporla profesyonel olarak uğraşan ingilizce öğretmenim tır altında kaldı geçenlerde. Allahtan bir şey olmadı, 4,5 milyarlık hasar var sadece bisikletinde. Bisikletimle merkeze inmeye korkuyorum açıkçası.

Not: Tır şoförü çarpıp kaçmış.

@Çağlayan
Bakkala bile kaskımızı takıp gidelim;
Kaza
Anında
Sizi
Korur

Geri