Scudo Sports

Antalya gökdere

adilekci

Üye
Tepki
117
İsim
Abdurrahman Dilekçi
Merhaba arkadaşlar, amatörlüğü atmaya devam etmek için pedal çevirmeye devam ediyorum. :) Uzun bir süre pedal çevirmedikten sonra bugün sabah oyumu kullanıp bisikletime atladım. Tam yola çıkarken arkadaşım da eşlik etmek istedi ve maceramız başladı.

Toplam mesafe : 60+ km sürdü
Gitmek istediğimiz yere 1 saat gibi bir sürede ulaştık. Yolun çoğunluğu asfalt olduğu için fotoğraf çekmek istemedim..

Seviyorum bu mereti.
IMG_3819.JPG

Sonra dağlara yaklaşınca fotoğraf çekme vaktidir deyip telefonu çıkardım meydane.
IMG_3838.JPG

IMG_3840.JPG
IMG_3843.JPG

IMG_3858.JPG

Sonradan farkettim odak noktasını yanlış yerde olduğu ama olan oldu. Böcük uçtu.
IMG_3851.JPG
IMG_3892.JPG IMG_3897.JPG

Bu da böyle kısa bir turdu. :)

Rüzgar daima arkanız da olsun. ( Mesela bugün bize çok tersti rüzgar mahvetti bizi. )

Scudo
@adilekci bu gittiğiniz yer tam olarak neresi . Bende Antalya da yaşıyorum. Gitmek isterim açıkcası.

@caesar Tünek tepeye giden yolda Aşıklar tepesini biliyorsanız anlatmak daha basit olacaktır.

@adilekci Bilmiyorum maalesef ama yarın haritadan sakin kafayla bakarım sonra buradan haberleşiriz .

@caesar

Merhaba, Konyaaltından Kemer istikametine giden yolda Büyük liman kavşağı var bilirsiniz. Bu kavşaktan kemere gidiş yönünde iken sola doğru ayrılırsanız, yani arıtma tesislerine doğru giderseniz o yol sizi gökdere ye götürür. Çokta güzel antrenman yapılıyor o yolda. tavsiyemdir. 4-5 km sonra eğim artıyor ama bilginize,

Buraya 2 hatfta önce arkadaşımla çıkmıştık yukarıda çok güzel bir gozlemeci vardı aç karna onu bulma hevesiyle çıkmıştık. :) gerçekten super bir tırmanış antreman alanı.

Edit:Ben aşıklar tepesinden bahsediyorum bu yerde galiba tırmanış az biri bana yeri tarif edebilirmi?

Edit 2:Galiba burası tepeye varmadan kenardaki göl

Şu yedek lastik ve patlak setimi alsam ben de atacam kendimi dağlara taşlara ama şimdi bir sıkıntı olursa yolda kalırım diye fazla açılamıyorum :D

@Ahmet A. Atalay tepeye varmadan Köprüyü geçince hemen soldan aşağı patika Tarzı bir yol iniyor. Yolun Gittiği yer burası :)

@serdar k gayet güzel anlatmışsınız teşekkür ediyorum. Umarım arkadaşa yardımcı olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: serdar k
@adilekci

Hmmm. Aşıklar Tepesine Yol Bisikletiyle Tırmanmıştım fakat bu yoldan yol bisikleti ile gidebilirmiyim? Sonra Sakata Gelmeyelim :)

@taner07 ne yedek lastik var nede tamir seti yakında bende alıcam :))

@Ahmet A. Atalay gidilebilir tabi ki bir dere Geçişi var orada omuzlarsınız yalnız dere ayak bileğinize kadar bile gelmez. :)

@adilekci Bilgi İçin Teşşekür Ederim. Şuanda Lastik Patlak Çarşamba günü Decathlon açılıyor Cumartesi Sabahtan Yardırıyorum :)

@adilekci iyi cesaret etmişsiniz o zaman hocam :D Gerçi hangi tür bisiklet kullanıyorsunuz? Tur veya mtb ise onların ki yol bisikletine göre biraz daha az patlıyor :)

@taner07 Benim ki mtb. Yollarda pek dolanmadığım için mtb daha çok iş görüyor :)

@Ahmet A. Atalay 10 Sene istanbulda yaşadım tüm spor giyim kuşam decathlondandı çadırından matarasına kadar. Antalya da eksikliğini hissettim açılınca gerekli alet edevatları edineceğim bende :)

@adilekci
Hem ucuz hem kaliteli bisikletimi ordan aldım ayakkabılarımda ordan açıldığı gün gidip lastik ve çanta alacağım[emoji605] [emoji605] [emoji605] [emoji605]

@serdar k teşekkür ederim. Gitmek lazım mutlaka . @adilekci size de çok teşekkür ediyorum. Antalya da çok güzel yerler var ya mtb için.

Geri