B Berkay Kara Üye Kayıt 19 Şubat 2011 Mesaj 20 Tepki 1 Şehir Antalya 24 Şubat 2011 #1 Selam. ben bıanchı humeros alıp freeride olarak kullanıcam 1-2 değşklk yapıcam. ön maşa, pedal gibi. Sizce olur mu?
Selam. ben bıanchı humeros alıp freeride olarak kullanıcam 1-2 değşklk yapıcam. ön maşa, pedal gibi. Sizce olur mu?
murat uludağ Aktif Üye Kayıt 29 Haziran 2010 Mesaj 167 Tepki 69 Şehir Manavgat/ANTALYA İsim Murat ULUDAĞ 24 Şubat 2011 #2 bisikletinizin fotorafını yayınlarsanız ilgili ve değişiklik yapan üyeler bi katkıda bulunacak sanıyorum..
bisikletinizin fotorafını yayınlarsanız ilgili ve değişiklik yapan üyeler bi katkıda bulunacak sanıyorum..
M.Burak KARADAĞ Forum Bağımlısı Kayıt 22 Eylül 2010 Mesaj 2.643 Tepki 1.865 Yaş 32 Şehir İstanbul, tatil dönemlerinde Ankara Bisiklet Carraro 24 Şubat 2011 #3 Sen atı kırmızıya boyayıp ferrariyle yarışabilirmisin? Bu ne kadar mantıklı olur? İşte o hesap olmazzzzz
Sen atı kırmızıya boyayıp ferrariyle yarışabilirmisin? Bu ne kadar mantıklı olur? İşte o hesap olmazzzzz