Scudo Sports

Antalya-17-Temmuz Serkan Taşdelen’i Finike’ye kadar Uğurlama Gezimiz.

Müthiş bi gezi olmuş, paylaşım içinde müthiş bi teşekkür benden
saygılarımla

Scudo
Ender Abi, ben Serkanı sizin kadar iyi ağırlayamadım ne yazık ki; çünkü ablası,eniştesi, amcaoğlu falan derken haklı olarak bize zaman ayıramadı :p , gerçi bende sezonun en yoğun döneminde olduğum için onunla bir yerlere gidemedim :rolleyes: . Yalnızca karşılamak için 25 km Köyceğiz tarafına gidebildim, bir de bugün sabah, 6:00 da beraber Sakarı çıktık. Askerliğim bittiğinden beri ilk defa saat 05:30 da kalktım :eek: . Sakarı tırmanırken maşallahı vardı doğrusu... :cool: Fotoğrafları yakında buraya ekler herhalde... İzmir dönüşü görüşmek üzere.
Herkese sağlık ve Esenlikler dilerim...

@tırt kaptan

Fırat'cım merhaba

Sende çok güzel karşılamışsın. Zaten karşılamak demek onu belli bir mesafeden, yakalayıp beraber pedal çevirmek. Serkan yanında arkadaşları olunca zaten çok seviniyor ve o uzun yolun yorgunluğunu unutup neşeleniyor.

İzmir dönüşü kısmetse yanındayız.

Görüşmek üzere.

Herkese selamlar, sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Suda
@Ender Alıcıoğlu

Ender abicigim elimde olmadan foruma ve dostlara uzak kaldım fırsat buldukca foruma girip sevdigimiz kişilerin turlarını zevkle takip etmeye çalışıyorum,
en kısa zamanda tekrar görüşmek dileklerimle yengeme ve size selamlar saygilar tüm ev halkı olarak.saglıcakla kalın

Ender Ağabey müthişsiniz tek kelimeyle.Bunu biliyorduk zaten ama bir kez daha bize gösterdiniz.Serkan kardeşimizin büyük azmi sizin misafirperverliğiniz ve göstermiş olduğunuz can yoldaşlığını zevkle izledim.Tek kelimeyle işte budur.Sevgisizlik ve anlayışsızlığın hakim olduğu bugünlerdeki toplumsal yaşantımıza çok iyi bir ders niteliğinde yaptıklarınız.Selam ve sevgilerimle...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Geri