Scudo Sports

Antalya-17 Haziran 2007 Düden, Kurşunlu, Perge, Kundu Gezimiz.

@Ender Alıcıoğlu

Abicim ben burda hasedimden diyarbakır karpuzu gibi çatlamak zorunda mıyım?
Pedalınıza kuvvet gen hoş bir geziyi haritalamışınız bizlere,
Antalya ekibine selam ola

Scudo
@eristi

hehehehe valla güldürdün beni Kürşat'cım.:D :D

Olsada yesek şimdi bir Diyarbakır karpuzu, bu sıcakta buz gibi, nede güzel giderdi valla. ;)

İşte siz orda, biz burda, diğerleri kendi şehir ve mekanlarında pedallayıp gezip duruyoruz. İnşallah bir gün Gökova pedallarımın altında turunda gene pedallarız :D

Sevgi ve selamlarımla.

yaa çok iyisinizz...imreniyorum sizeeee ama bekleyin bomba gibi fotolarla geri dönecegizz Eskişehir gurubu olarak...

valla özetlemek gerekirse antalya güzel, hava güsel, ekip hepsinden güsel ,müthiş gezi olmuş antalyayı ayrıca çok severim bir an anılarım canlandı paylaşım için çok teşekkürler

@backbone

Merhaba

İlginiz için çok teşekküğr ediyorum. Eskişehir ekibinin gezilerinide ilgi ve zevkle izliyoruz.. iyiki bu forumumuz var, bizleri her şehirde tanıştıran, samimi arkadaşlar yapan.

Sevgilerimle.

@by_cix

Taşekkür ediyorum, ilginiz için. Hakikaten Antalya çok güzel bir şehir, birde şu aşırı sıcakları olmasa, bu hafta çöl sıcakları duyurusunu duyunca pazar gezimizi iptal ettik. Kimseye birşey olmasın diye.

Görüşmek beraber pedallamak üzere.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender abi çok güze lbi gezi olmuşş .yie döktürmüssününüz.. kcaman bir ekibiniz var artık bi otobüse binip istanbula gelin de gezdirelim sizi:) boğaz gezisi yaparız ine.. güzel olmazmı biz burda bekliyoruz eğer ayarlayabilirseniz..

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@precipice

Ramazan'cım merhaba

Dediğin gibi ekibimiz bayağı büyüdü. Boğaz gezisi dedin, beni gene sizlerin yanında pedalladığımız o güzel günlere götürdün. Ne kadar güzel günlerdi İstanbul'da ki günlerimiz. Sayenizde tabii ;)

Bizlerde sizleri Antalya'ya bekleriz.

Sevgi ve selamlarımla.

ender abi eğer nasip olursa ömrümüzün bir yerinde yine yollarımız kesişir...
merak etmeyelim.. o güzel günü düşünelim sadece...
işte o gün yapacak şeylerimiz ,çevirecek pedallarımız olacak..

ender abi inşallah grubumuz yavaşda olsa daha büyücek daha zevkli gezilerimiz olucak umarım antalyada ki arkadaşlar katılırlar gezilerimize

Bende diyorum ki, niye Ender Abi hiç bir fotoğrafta yok :rolleyes: Konur'un fotoğrafları görünce anladım :cool: Ender Abi kolsuz t-shirt'ü giyince bizim İlknur Abla, millet fotoğraflara bakıp nazar değdirmesin diye hiç çekmemiş onu :p
Ender Abi, kolların üstünü yakma bahanesiyle, yakışıklı yakışıklı poz vermişsin sende haaa :cool:
Bu güzel tur için katılanlara ve paylaşanlara çok teşekkürler...

@Rauf

Raufcum merhaba

Grub sağlam ve birbirleriyle anlaşan kişilerden oluştuktan sonra sayı önemli değil, mühim olna grub içindeki ahenk.

@tırt kaptan

Fırat'cım merhaba

Artık amele yanıklarımızı yok edelim ,yavaş yavaş dedik.
İnan bir kaç sene öncesine kadar kolsuz atlet giymezdim, devir değiştikçe bizlerde bu devire uymaya çalışıyoruz.
Teşekkürler iltifatların için. :D

Evden eve selamlar.

Sevgilerimle.

Geri