Scudo Sports

Antalya-17 Haziran 2007 Düden, Kurşunlu, Perge, Kundu Gezimiz.

Ender abicim merhaba,

Hafta sonunu çok güzel bir geziyle değerlendirmişsiniz:) Geziye katılan herkezi kutluyorum.Sıcağa rağmen sabırla pedallamışsınız.Size gezi anlatımı ve paylaşım için,İlknur hanıma birbirinden güzel fotoğrafları için teşekkür ederim.Geziye katılan tüm dostlara selamlar...

Scudo
@atteleia

Emre'cim merhaba
Nihayet geldin uzun bir turda yanımızda oldun. Güzel bir tur oldu. Sende allahtan bir sıkıntı çekmedin.
Artık şu taş işinide hallette aramızda ol hep. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

Herkese merhaba süper bi gezi olmuş resimler için Konur ve Ender abi ye teşşekürler

@nikanam

İsmail'cim merhaba

Aynı anda bizlerde Antalya'da orman içlerinde idik, ama sizler bayağı zorlu rampalar çıkmışsınız.
Elbet birgün gene beraber pedallarız.:D

Sevgi ve selamlarımla.

@Ercan Bayram

Ercan'cım merhaba

Tabi sen Muğla'ya gidince gelemedin. Aradık seni aramızda ama kısmet bundan sonraki gezimize diyeyim.

Sevgi ve selamlarımla.

@H.Can DEMİREL

Can'cım merhaba

Pazar günü hava sabahtan çok iyiydi, yani bulutlar ve su buharı güneşi kapatmıştı, ilk başta çok güzeldi, sonrada orman içine girince gölgelikler ve ormanın serinliği süperdi, ama sonra güneş bir açtı bayağı bir yaktı bizleri.
Allahtan su bol Antalya'da .

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

@Ontario

Erol'cum nasılsın
ÖSS imtahanın nasıl geçti. Dün kaleiçinde Atahanı görmüşsün, ama bizler seni görmedik, sonradan Atahan yanımıza geldiğinde söyledi, üzüldük tabi.

İlk fırsatta gene görüşmek üzere.

Sevgilerimle.

@Ontario

sınavının iyi geçmesine sevindim Erol, umarım sonucu da iyi olur, eh artık iyi bi tatili hakkettiniz hepiniz!

selam ender abi ve tüm pedalcılar...geziniz çok güzel olmuş her zaman ki gibi...uzun süredir aranıza katılamıyorum...
tez çalışmam olduğu için sürekli dağdayım...necip abi(necod) ile biraz konuştuk kamplı köprülü kanyon ve yukarı köyler gezisi için...ender abiyede danışacağım..en yakın zqamanda görüşmek üzere hoşçakalın

serik'ten mustafa

ender bey cok gelmek istedim akşam sinan şamil samın macını seyrettim sabah uyandığımda saat 11 e geliyordu o yüzden size katılamadım birgün öncedende yorgundum siz biliyorsunuz kalkamadım kusura bakmayın bir dahaki sefere hep birlikte pedallarız üzgünüm resimler harika katılan arkadaşlara size ve ilknur hanıma cok teşekür ederim hoşcakalın

@mustafateke34

Mustafa'cım merhaba

Ya bir kayboldun tam kayboldun.
Artık sizin oralarda günü birlik yapılacak geziler için senden güzel rotalar bekliyoruz. Sen bildirki, bende grubumuza rotaları ve Km .leri bildireyim. Aynı gün gidilip dönülecek cinsten olsun ama.

Kamplı köprülü kanyon gezisinide konuşalım. Onuda gündeme alalım.
Sen artık bir çalışma yap. Nerde konaklıyacağız nasıl olur diye.

Sevgi ve selamlarımla.

@necod

Necip bey merhaba

Sağlık olsun inşallah daha sonraki gezilerimize bekleriz. beraber gezmek isteriz .

Sevgi ve selamlarımla.

ender abi selamlar,
gerçekten fotoğrafları da görünce katılamadığım için biraz daha içim burkuldu. umarım bu pazar günü de işim olmaz ve size katılırım. görüşmek dileğiyle.

Maşallah diyelim nazar değmesin...

Yine çok güzel bir gezi olmuş...

Havasından mı, syuyundan mı, yoksa ekipten mi?...

Üşenmeden foto ekleyen ellerinize sağlık Ender Abi ve Zazo...

@edi55

Ediz'cim merhaba, İlgin için teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

@khan-tengri

Berker'cim merhaba

Gelebilseydin, güzel bir gezi yaptık. Daha sonra kısmet gene katılırsın.
Görüşmek üzere.

@Kevserseri

Kevser'cim merhaba

Ya her seferinde bu resim işinde ya ne zor diyorum, ama sonradanda arkadaşlar nerde resimler deyince yeniden oturup atıyorum. Ne yapalım bu da bizim görevimiz olmuş artık.;)

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakalın.

Ender abiciğim tek kelime ile harika olmuş.Resimlera baktıkça kendim gezmiş gibi oldum Ellerinize sağlık.İnşallah yakında bu turlardan birisine bende katılırım Görüşmek üzeri hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
slm ender abi,gurubunuz harika,sizler denizli ekibine büyük bir şevk kaynağısınız.
siz geziyorsunuz biz görüyoruz

Ender abi merhaba Maşallah dur durak bilmiyosunuz,Antalya grubunu kutlarım,gün geçtikçe kalabalıklaşıyorsunuz,yine harika bir geziye imza attığınız için tüm antalyalı biskletseverleri kutlarım,nice mutlu gezilere,paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
@alpay ipekgil

merhaba Alpay'cım

İlgin için teşekkür ediyorum.
Sen gelde beraber pedallarız istediğin tarafa.
Sevgilerimle.

@scofoid26

Nihat'cım merhaba

Valla biz sana yetişemeyiz. İnan sen neymişsin öyle. Valla senle pedallamak isterim ama, yetişebilirmiyim dersen, hiç sanmam, ama beklerim dersen senle beraber pedal basmsk çok zevkli olur.

Sevgilerimle.

@mehmet_svm

Mehmet'cim merhaba

Grubumuz gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. Daha doğrusu, bisikletin faydalarını, çevreye yararını, vucuda ve sağlığa yararlarını duyan geliyor. Bu iş yavaş yavaş oturuyor yerine, amacımıza doğru emin adımlarla yürüyoruz. Sağlıklı yaşam ve temiz çevre için, Pedala devam diyoruz.

Sevgilerimle.

çok güzel bir gezi kaçırmışım yine, antalya ekibine yakışır km'ler katedilmiş. kondisyon da her gezide daha da artıyor... bir sonraki gezide görüşmek üzere.

@extremunction

Emre'cim merhaba

Evet güzel bir gezi kaçırdın. Grubun kondisyonuda acayip artmış. İnan eskiden geç vakitlerde bitirdiğimiz turumuzu erkenden bitirdik.

Bir sonraki gezimizde buluşmak üzere.
Hoşçakal.

selamlar ender abi,
geziniz,fotoğraflar ve performansınız harika.sizin sayenizde çok güzel yerler görüyoruz.gezilerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler:)
heyecanla yeni gezinizi bekliyoruz

• Beğen
@Nur Çetinkaya

Nur merhaba
Teşekkür ediyorum, ilgin ve dediklerin için. Bizlerde sizlerin güzel gezilerinizi ilgiyle izliyoruz. Elbet birgün hep beraber şöyle kocaman bir grup olarak dolaşacağımızı, pedallayacağımız günleri hayal edip duruyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.

Geri