Scudo Sports

Antalya-12 Haziran 2007 Salı Günü Geyikbayırı Zorlu Tırmanışı

zorlu ama bir o kadar da keyifli bir gezi olmuş, e artık trafikten daha sık kurtulup yeni yerler keşfetmek için tırmanış performansımızı zorlamamız gerekecek anlaşılan

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Scudo
selam abi geziniz çok güzel olmuş...hele o köy sofrasını da görünce ağzım sulandı... katran tahıl depolarına(ambarlara)daha çok karadaeniz bölgesinde rastlanıyordu...sayenizde akdeniz bölgesinde olduğunu da öğrendim...

herkese başarılı ve mutlu günler

serik'ten mustafa

• Beğen
Canlar meraba.

Değerli büyüğüm can arkadaşlarım tek kelime ile bravo diyorum sizlere.İyi gelmişsiniz üstesinden.Bende kendimi antrenman yapıyor sanıyorum valla.Sizin oralara geleyimde çalışalım ne dersiniz.Birbirinden güzel kareler de ayrı bir renk vermiş,Sizlerin gözünden arkanızdan uzaklaşan Antalya'yı izlemek de güzel.
Teşekkür ediyorum.

Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
@darkhan

@gençizmirli

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Tırmanış hakikaten insanın heryerini çalıştırıyor. Böyle rampalarda çalışan bisikletçiler bence kondisyon olarak süper olurlar.

@pelo-selo

Merhaba İlknur'cum

Olsun ben zaten çok iyi çıkmadığım için resimlerde az çıkmam iyi oluyor. Eh artık emekli olunca bu gezileri beraber yapmaya başlarız.;)

@gryars

Güray'cım merhaba
Hoş geldin Antalya'ya, artık yanımıza gelirsin. Aslında san bir de Mtb bisiklet alalım, çünkü bazen süper toprak yollara giriyoruz.

@evrimsel

Evrim merhaba

İnan geyikbayırı tarafına gitmemizin bir sebebide sana buranın resimlerini göstereyim diyeydi. Hakikaten geyikbayırı dağlık bir araziye kurulmuş manzarası çok güzel olan bir yer. Burda yanlız zor bulunan tek şey kiralık köy evi. Satılık yerler var ama çok uçuk fiyatlı, sadece bir arkadaşımın bir site içinde evi var onların sitesinden ev bulma şansımız olabilir. Sen geldiğinde artık araştıracağız.

@zazoo

Konur'cum merhaba

Bu tip yerler hafta içinde çok az trafik olduğu için süper oluyor. Ama hafta sonları araçtan geçilmiyor. Pazar yeri gözlemeciler bile bomboştu, halbuki pazar günü iğne atsan yere düşmez şekildeydi.

@Mustafateke34

Mustafa'cım merhaba

Nerelerdesin sen ya, merak ediyordum nerdesin diye. Şu çalışma günlerini bir daha söylede hafta içleri senin o taraf gelelimde bizleri biraz toprak yollarda gezdir. Serik'i sen biliyorsun.

@Tırt kaptan

Fırat'cım merhaba

Grubla hafta sonu kalabalık geziler yapıyoruz, hafta içide işte böyle az katılımlı geziler yapıyoruz. Ama bu gezilerde çok güzel oluyor. Hız bayağı yüksek oluyor. Kim nerde kaldı, derdi pek olmuyor.

@candede

Can'cım merhaba

Ya senide bir kaybettik, tam kayboldun. Özlettin kendini, buralara kadar gelip haberde vermeden gidiyormuşsun. Haberini aldık ona göre.
Sen gelde beraber pedallıyalım. ;)

Tüm cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Sevgi ve selamlarımla

Ender abicim merhaba,

Bakıyorum hafta içide gezmelere başlamışsın:) Çok güzel doğayla başbaşa bir gezi olmuş pedalınıza kuvvet.Paylaşımın ve güzel fotoğrafların için teşekkürler. Emre ve Ercan kardeşlerime selamlar...

@H.Can DEMİREL

Merhaba Can'cım
Ben biliyorsun emekli çalışmayan bir kişiyim. Yanıma arkadaş bulsam hergün yollara düşeceğim ama, benim gibi boşta arakadaş yok. Olanlarda okulları kapananlar onlarda sanıyorum, bisikletten benim kadar zevk almıyorlar sanıyorum. Çünkü kimseleri hafta içi bulamıyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

Dünyada Antalya'dan daha güzel bir yer olduğunu zannetmiyordum ve bu fotolarla da iyice tescilledim...Gözümüzü gönlümüzü açtınız için teşeşkürler...:D

• Beğen
@ismailofli

Teşekkür ediyorum, İsmail'cim.

Aslında yurdumuzun her tarafı güzelliklerle dolu. Antalya da bunlardan birisi. Ama heryerin kendine göre güzellikleri var.;)

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Ender amca çok güzel bir gezi olmuş Ender amca bu pazar ki geziye ben katılamıyorum futbolda antalya birincisi olduk muğlaya gidiyoruz iyi geziler dilerim sizlere iyi günler

slm abicim.geyik bayırı benim için hatıralarla doludur.resimler beni oralara aldı götürdü:p
ilginç kaya oluşumu dediğin yerde tırmanış rotaları vardır,biz arkadaşlarla tırmanışa gelirdik.kyaların zırvesınden antalya ve deniz manzarası harikadır.jositanın yeri diye bir yer var ,farketmişinizdir,orada ve onun ilerisinde ahşap bir ev var,bahçesindede bungalovlar var,bahçesinde kalırdık.uğradığınız bakkaldan ekmeğimizi yumurtamızı alırdık,:rolleyes:
olimposta tırmanış rotalarının bulunduğu bir yerdir
resimler için cok tesekkürler.

@Kıvanç Kaynak

Kıvanç merhaba
Pazar günü için sizlere başarılar diliyorum.

@scofoid26

Nihat'cım merhaba

Dediğin yeri geçerken gördük. Yolun sol tarafına doğru giden toprak bir yerdi ve tabelzsı vardı. Hedefimiz Geyikbayırı olduğu için o kısma girmedik.

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

Fotografları çekerken beni de düşündüğünüz için teşekkürler. Antalya' ya gelmek için uygun zamanı bekliyor, sabırsızlanıyorum. Ve merak ediyorum, temmuz ağustos aylarının sıcağında da böyle güzel geziler yapabilecek misiniz bisikletle? (şansımız ne?)

@evrimsel

Merheba Evrim

Cidden Geyikbayırında birşeyler atıştırdığımız bakkala kiralık ev bulup bulamayacağımızı bile sordum. Pek bilgisi yokmuş onun, ''burda satılık var'' dedi. Ama araştırırsak bulunur, büyük ihtimalle.
Ben kendi adıma Antalya'nın sıcağına alıştığım için, sıcak pek etkilemiyor, ama ter içinde kalıyor insan. Ben kaskımın altına hep şapka takıp onuda her fırsatta ıslatıyorum. ;)
Geçen sene her pazar günü gezilerimize devam ettik. En sıcak günde bile durmadık. Sadece öğlen saatlerinde gölgede saklandık tabi.

Görüşmek üzere.

Geri