@darkhan
@gençizmirli
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Tırmanış hakikaten insanın heryerini çalıştırıyor. Böyle rampalarda çalışan bisikletçiler bence kondisyon olarak süper olurlar.
@pelo-selo
Merhaba İlknur'cum
Olsun ben zaten çok iyi çıkmadığım için resimlerde az çıkmam iyi oluyor. Eh artık emekli olunca bu gezileri beraber yapmaya başlarız.
@gryars
Güray'cım merhaba
Hoş geldin Antalya'ya, artık yanımıza gelirsin. Aslında san bir de Mtb bisiklet alalım, çünkü bazen süper toprak yollara giriyoruz.
@evrimsel
Evrim merhaba
İnan geyikbayırı tarafına gitmemizin bir sebebide sana buranın resimlerini göstereyim diyeydi. Hakikaten geyikbayırı dağlık bir araziye kurulmuş manzarası çok güzel olan bir yer. Burda yanlız zor bulunan tek şey kiralık köy evi. Satılık yerler var ama çok uçuk fiyatlı, sadece bir arkadaşımın bir site içinde evi var onların sitesinden ev bulma şansımız olabilir. Sen geldiğinde artık araştıracağız.
@zazoo
Konur'cum merhaba
Bu tip yerler hafta içinde çok az trafik olduğu için süper oluyor. Ama hafta sonları araçtan geçilmiyor. Pazar yeri gözlemeciler bile bomboştu, halbuki pazar günü iğne atsan yere düşmez şekildeydi.
@Mustafateke34
Mustafa'cım merhaba
Nerelerdesin sen ya, merak ediyordum nerdesin diye. Şu çalışma günlerini bir daha söylede hafta içleri senin o taraf gelelimde bizleri biraz toprak yollarda gezdir. Serik'i sen biliyorsun.
@Tırt kaptan
Fırat'cım merhaba
Grubla hafta sonu kalabalık geziler yapıyoruz, hafta içide işte böyle az katılımlı geziler yapıyoruz. Ama bu gezilerde çok güzel oluyor. Hız bayağı yüksek oluyor. Kim nerde kaldı, derdi pek olmuyor.
@candede
Can'cım merhaba
Ya senide bir kaybettik, tam kayboldun. Özlettin kendini, buralara kadar gelip haberde vermeden gidiyormuşsun. Haberini aldık ona göre.
Sen gelde beraber pedallıyalım.
Tüm cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Sevgi ve selamlarımla