Scudo Sports

Antalya-11-Mart-2007 Karacaören Barajı Gezimiz.

Bisikletforum Antalya Grubuna bu güzel gezi için teşekkür ediyorum. Ellerinize(fotoğraflar için) ayaklarınıza(Pedala bastığı için) birde midenize(Balıkları indirdiğiniz için) sağlık.

Çok zevkli olmuş gerçekten. Geri kalan fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..

Sevgiler...

Scudo
bu ne güzel gezi böyle.imrendim valla.hepinize teşekkürler.sevgiler,selamlar...

iyide yapmışsınız. organizasyon süper
balık baraj manzara süper :D
çok teşekkürler

sevgiler

Vay Ender Abicim;

Süper bir tur olmuş. Yok yok süper ötesi olmuş. Orada sizlerle olmayı çok isterdim. Burada havalar hala soğuk ve yağmurlu. Bir türlü çıkamıyoruz. Yoksa binmeyi çok özledim. Bir yandanda yağsın diyorum çünkü aksi halde susuz kalıcaz. Olsun yine de çok özledim binmeyi. Şöyle 1 ay sonra bizim de tur fotoğrafları yavaş yavaş yer almaya başlar. Nice böyle güzel turlar düzenlemeniz ve pedallamanız dileği ile.

Sevgiler ve de Saygılar

MFG(+)

Amanın ağzımın suyu aktı. Hep ben mi yapıcam di mi bu sefer de siz beni çok özendirdiniz valla. Serci'nin anlattığı kadar varmış. Bir günde üç kere aradı telden kıskandırmak için. Yok Eymir'in 10 katı büyüklüğünde bir göl, oradaki dağların 20 katı yükseklğinde dağlar varmış. Yalancı şiii nolucek hıh... Bir de Konya'ya gider gitmez kiremitte alabalık fotolarını yollmasın mı deli oldum yahu.

Ender Abicim ellerine sağlık. Çok güzel bir gezi olmuş. Geziye katılan ve foto çekip bizimle paylaşan herkese çok teşekkürler. İlknur Abla dahil herkese çok çok selamlar...

gezi esnasında insan yoruluyor gerçekten ama ne diyim tadı bir iki gün sonra yapılanları düşününce çıkıyor. şimdiden aspendos un hayalini kuruyorum. bu sefer yol daha kısa olduğu için orada daha fazla zaman geçirebiliriz sanırım.

Ender Abi muhteşem bir gezi yapmışsınız, çok fena kıskandım doğrusu. Eğer bir gün Antalya'ya bisikletle gelebilirsem bu turu yapmayı çok isterim; ne kadar güzel bir yer orası öyle... Ayrıca o kadar lastik patlaması, zincir kopması gibi dertlerle uğraşırken bi dünya yol yapmak inanılmaz bir şey. Bu arada merak ettiğim bir şey var: Sizin Tandem ağır değil mi? zor olmuyor mu o yokuşları iki kişi çıkmak? ( hatta balıkları da sayarsak 6 kişi! )
Neyse o güzel fotoğraflarla, o muhteşem yeri bize tanıttığınız için başta sen ve geziye katılan herkese çok teşekkür ederim...
Sağlık ve esenlikler dileklerimle...

@tırt kaptan

Ender abiye sormuşsun ama ben de birşeyler söylemek isterim bu konuda
Zincir kopması ve lastik patlaması konusunda artık o kadar alıştık ki yakında birisindfe yedek lastik varsa takarız birileri yeni içlastiği takarken diğerleri de patlak lastiğe yama yapar genelde... yedekte durur yamalı olan...

zincir kopmasına gelince de ben zinciri ilerde bu adam kopartır diye 2-3 bakla uzun bıraktım dedim de bak uzun bıraktım koparsa eksilttiğin zaman sorun çıkmaz dedim sabah ama öğleden sonra ani bir yüklenme ile nasıl koparttı anlamadım sıfır zinciri ve çok da muntazam bağlamıştım :)

Ender abinin tandem yanlış hatırlamıyorsam 30 kg dı ki Ender abi o tandemi alırken Alu kadro olsa kesin alırdı daha yeni geldi TR ye şimdi de diyor keşke o zaman olsaydı da alsaydık diye zaten :)
hakikaten ekip olarak pedal basmak ve o rampaları tırmanmak hiç de kolay değil bir ara deneyin isterseniz herhangi bir tandem de :)

Bisikletforum Antalya ekibi olarak turumuzu beğendiğinize çok sevindim bu ilk turumuz gerçekten çok güzeldi :)
Şimdiye kadar en çok zevk aldığım tur diyebilirim

Forumdaki herkesi Antalyaya da bekliyoruz Sercan bir kere geldi bizleri kırmadı 2. kez geldi saolsun :)

@Mesut Girgiç

İlginize teşekkür ederim. Bizim için, güzel ve zevkli bir gezi idi. Sercan' a normal bir gezi olarak geldi. Gezinin kilometresi ve dağları aşma açısından. Çünkü, siz Konya da bu kilometreleri normal kilometre olarak sayıyorsunuz. Sercan'ında kondisyonu o yüzden süper. Tabi gelelim bize, çoğumuzun o güne kadar yaptığı en yüksek kilometre bu idi. Kendi rekorumuzu geçmiş olduk. En son rekorumuz 90 kilometre idi, şimdi ise 121 kilometre.
Teşekkürler.

@Serkan Taşdelen.

Serkan'cım ilgine teşekkür ederim.
Çok güzel bir gezi idi. Aslında çokta anlamlı bir geziydi. Bisiklet Forum Antalya Ekibi olarak yaptığımız ilk gezi ve toplanmamızdı. Çokta iyi bir kilometre ve arkadaşlık, dostluk ile yaptık. Demekki doğru yoldayız.

Teşekkürler.

@Derya.K

@Otec

ilginize teşekkürler . Güzel ve zevkli bir gezi yaptık. Herkese böyle dostluk ve arkadaşlık ortamı dilerim.
teşekkürler.

@Fatih - MFG(+)

Fatihcim merhaba

Çok teşekkür ederim. Hakikaten çok güzel bir gezi oldu. Sabah yola çıktığımızda, hedefe ulaşamazsak yorulduğumuz yerden döneriz diye konuşmuştuk ama hiç kimse yolda hadi artık dönelim demedi. Millet zevk ile pedal bastı.
Yağmurlar konusunda haklısın. gelecek senede bence daha da kötüleyebilir. Artık dünya bir değişim içine girdi. Sanıyorum, insanlar olarak dünyayı çok kötü kullandık.
Sizin gezilerde başlamış İstanbul olarak. Artık senide o gezilerde görmek isteriz.
Teşekkürler.

@Kevserseri

Kevser merhaba
Yol boyu Sercan seni arayıp durdu. Bende selam söyledim hep. Sercan bile gezimizi çok beğendi. Gittiğimiz baraj gölü hakikaten çok güzel bir yerde.
Bence havalar iyileştiği bu günlerde , Antalya ya bir gezi daha ayarlayın. Daha önceki gezinizi halen unutamıyoruz. Bekleriz.

Hepinize sevgi ve selamlarımla .
Hoşçakalın.

resımlerı gordukten sonravay be oralara gıtmısız demek geldı ıcımden ınanmak zorladı demekkı gıdılıyormus hersey cok guzeldı harıkaydı katılan herkese tesekurler necod

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@swunk

Tarık cım müthiştin. Gezi günü, o kadar uykusuzluk çekerken genede , hiç yılmadan yorulmadan geldin.
Bu pazar da Aspendos gezimizi açtık. Gene uykusuz kalacağa benzersin.
Aspendos, Karacaörene yoluna nazaran, çok daha kolay bir yol. ve ordan 20 Km daha kısa. Gene neşeli bir gezi bizleri bekliyor.
Görüşmek üzere.

@tırt kaptan

Fıratcım merhaba
Her zaman bekleriz. sen gel , gene en güzel yerlere tur atarız. Aslında sizin oralar bizim burdan daha güzel. Ama bence dolaştığımız yerlerin yanında dostluk ve arkadaşlıkta çok önemli. İnsanın sevdiği arkadaşlarıyla pedallaması, en az doğa güzelliği kadar önemli diye düşünüyorum.

Tandem benim tam 30 kilo, tabi bunun içinde tüm takım taklavat ve aksesuar dahil halde. Benim aldığımda tandemin aleminyum gövdelisi yoktu. İmkan olsa biraz hafifletmeyi düşünürüm, ama kiloyu hiç takmıyoruz. Çıkamadığımız, rampayı elde de olsa çıkıyoruz. Çokta önemli değil.

İlgin için teşekkür ederim.

sevgi ve selamlarımla hoşçakalın.

@Necod

Necip bey merhaba
Ne kadar iyi oldu, geldiniz de tanışmış olduk. Sizde çok zevk almışsınız, geziden. Hazırlanın bu haftada Aspendosa pedallıyoruz.

Görüşmek üzere.
Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

Biz de size doyamadık Ender Abi. Allah kısmet ederse geziyi ilerde tekrarlamayı çok isteriz.
Sevgilerimle...

abicim elınıze saılk cok guzel bır gezı olmus gelmeyı cok ıstedım ama olmadı ınş. dıer gezılerınıze Ertan abı mahhaledekılere soz verdıgı ıcn gelemedık cok uzgunum bole bır gezıyı kacırdgım ıcın :( ılk gezınıze bende gelmek ıstıyorum ınş. haberım olur genelde foruma bkıyorum ama kacırmam heralde gezıden once haber verıyosunuz deılmı saat kacta nerede olduna daır gezı kosesınde ?

Güzel insanlar meraba sıcak yüreklerinize.
Değerli büyügüm can arkadaşım Ender abi,epeydir siz güzel insanlardan,bisiklet forum Ailemden ayrı kaldım.Malumatınız yarışlardan dolayı sıkı bir çalışma içerisinde idik.Henüz yeni yeni kendime gelmekteyim.Daha önce göz atma şansına sahip oldum lakin bir cevap yazamıyacak kadar yorgundum inanın.O an baktığım fotoüğraflardan iki şey aklımdan çıkmıyor.Birincisi sevgili Ceyhunun kilo almış hali,İkincisi ise rüyalarıma kadar giren balıklar.Bu yüzden hafta sonunu iple çekiyorum.Sevgili Serkan ile balık avın gitmemize vesile oldunuz.
Güzel paylaşımlarınıza ve sıcacık yüreklerinize binlerce kez teşekkür ediyor,Tüm dostlarıma kucakla selam gönderiyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

'''bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
herkese merhaba,
değerli insan, arkadasım candede tesekkurler yorumun için. aslında henuz kilo almış değilim bilhakis kilo vermeye başladım. burada spora basladım, bisiklet haricinde hergün ağırlık çalışıyorum :). bu yuzden tasavvurundan biraz daha iri çıkmış olabilirim fotoğraflarda. olsun yinede hayallerde 1 şekilde anımsanmak güzel. antalyadan sıcacık sevgiler...

tekrar kesişmek ve keşfetmek temennisiyle..

sevgi-SİZ'le
ceyhun

• Beğen
Tepkiler: candede
valla ceyhun gayet fit görünüyodu, kilo almış halim onun gibi olsun, bi milyon borcum olsun :p

@adiga

Ersin cim merhaba

Geçen hafta kum ormanındaydınız herhalde ama bu hafta bekliyoruz seni ve arkadaşlarınıda. Ertan da gelmek istediğini maille yazmış. İşlerini ayarlarsa o da gelecek. Bu pazar Aspendosa gidiyoruz. Gezi ve turlar bölümünde var. Birde gezilerden mail yoluyla haber almak istiyorsan bana mail adresini bildir. senide bisiklet forum Antalya ekibi mail adresimize dahil edeyim.
gezi linkimizde Burada
Görüşmek üzere.

@candede

Cancım merhaba
Çok teşekkür ederim ilgine. Sende Adana da yarışlardaymışsın. Fotoğraflarını gördüm. Sen yarışlara biz gezilere devam.
Ceyhun, sana şişman gelmiş. Aslında adam birde akşamları spor klübüne gidiyor. O resimlerden öyle gözükmüştür.:eek: Ama kas yapmaya başladığı için kol ve bacakları kastan dolayı şişmiş gözüküyor olabilir.:D
Sevgilerimle.
Hoşçakalın.

ekşın ekşın ekşın..sımsıcak bir dostluğun ortamından yansıyan güzel sımsıcak ve samimi duygular fotoğraflardan çıkıp içimize kadar işledi.paylaşımınız ve bu güzellikleri bizlerede ortak ettiğiniz için saygılarımı sunar,en kısa dönem zarfında beraber pedallamak üzere hoşçakalın...

Can abi ceyhun da kilo almış sa artık... yorum yok :D

cey deli kondüsyon tutuyor :) aksine almaya uğraşıyor kas yapıyor...
yakında karında çamaşır yıkarız :D

Anladın sen onu :D:D

Nikolay seni de bekleriz Antalyaya bak bir gelen birdaha geliyor :D
;)

• Beğen
Tepkiler: candede
selamlar cok cok cok ozur dılıyorum tesekkur yazımı bu kadar gec yazdıgım ıcın ama ınternetım yok bı de ustune ankara yoluna dusunce nete gıremedım ee konya ankara arasında olmak zor ama bunlar bahane degıl ozur dılerım bu kadar guzel ınsanlara tesekkur eddemedıgım ıcın

tesekkru ederıyorum gezıye katılan herkeze ayrıca jeyjey yıne hava tahmını ıcın ercana bısıkletım ıcın o kadar ugrastıgı ıcın o aradakı 38 ortalamayla gecılen yok ıcın ender abıme ılgısı alakası sevgısı ıcın ılknur ablama o kadar yol sonrası bıze yemek hazırladıgı ıcın evınde agırladıgı ıcın cok cok cok ama cok tesekkur edıyorum sızler gıbı ınsanları tanıdıgım ıcın bır kez daha gordugum ıcın cok mutluyum kendınıze ıyı bakın

@ceycey

selamlarr ceycey selamını yenı aldım en kısa surede konyada pedallamak dılegıyle

@Mesut Girgiç
abı ben 150 yapıyorum sen 300 nasıl yakalayacam sızı ben ımkanı yok bu hafta sevınıyordum ısı var bısıklete bınemeyecek dıye eskısehırdede tutturmusun bısıklete bınecem dıye :D sana hayırlı yolculuklar kendıne ıyı bak

@KevSerSeri

kevs kevs kevs :D bana dagın tasın havasını atarsan arayıp kayserıden boyle pişman olursun ıste :D hehehehe ama alabalıkta cok delıydı yaa :D

Ender abıcım bu kadar ugrastıgın ıcın tekrar tekrar tesekkur ederım resımler cok guzel olmus anatımında oyle kusura bakma tesekkurlerım bıraz gecıktı ama elde olmayan sebeplerden ıste ılknur ablama cok selam en kısa zamanda gorusmek uzere ınsallah

Ercan dedın ya bana zıncır bıraz uzun dıye ben o yuzden kırdım zaten bılıyorsun yoksa yuklendıgımden fılan degıl yanı kısaltalım uzun dıye :D kendıne dıkkat et kardes gorusmek uzere kenyada artıkın :D

HERBIRINIZE TEKRAR TESEKKUR EEDERIM BISIKLET FORUM ANTALYA EKIBI KENDINIZE IYI BAKIN YOLUNUZ ACIK OLSUN YOLDA KALIN

Geri