selamlar cok cok cok ozur dılıyorum tesekkur yazımı bu kadar gec yazdıgım ıcın ama ınternetım yok bı de ustune ankara yoluna dusunce nete gıremedım ee konya ankara arasında olmak zor ama bunlar bahane degıl ozur dılerım bu kadar guzel ınsanlara tesekkur eddemedıgım ıcın
tesekkru ederıyorum gezıye katılan herkeze ayrıca jeyjey yıne hava tahmını ıcın ercana bısıkletım ıcın o kadar ugrastıgı ıcın o aradakı 38 ortalamayla gecılen yok ıcın ender abıme ılgısı alakası sevgısı ıcın ılknur ablama o kadar yol sonrası bıze yemek hazırladıgı ıcın evınde agırladıgı ıcın cok cok cok ama cok tesekkur edıyorum sızler gıbı ınsanları tanıdıgım ıcın bır kez daha gordugum ıcın cok mutluyum kendınıze ıyı bakın
@ceycey
selamlarr ceycey selamını yenı aldım en kısa surede konyada pedallamak dılegıyle
@Mesut Girgiç
abı ben 150 yapıyorum sen 300 nasıl yakalayacam sızı ben ımkanı yok bu hafta sevınıyordum ısı var bısıklete bınemeyecek dıye eskısehırdede tutturmusun bısıklete bınecem dıye

sana hayırlı yolculuklar kendıne ıyı bak
@KevSerSeri
kevs kevs kevs

bana dagın tasın havasını atarsan arayıp kayserıden boyle pişman olursun ıste

hehehehe ama alabalıkta cok delıydı yaa
Ender abıcım bu kadar ugrastıgın ıcın tekrar tekrar tesekkur ederım resımler cok guzel olmus anatımında oyle kusura bakma tesekkurlerım bıraz gecıktı ama elde olmayan sebeplerden ıste ılknur ablama cok selam en kısa zamanda gorusmek uzere ınsallah
Ercan dedın ya bana zıncır bıraz uzun dıye ben o yuzden kırdım zaten bılıyorsun yoksa yuklendıgımden fılan degıl yanı kısaltalım uzun dıye

kendıne dıkkat et kardes gorusmek uzere kenyada artıkın
HERBIRINIZE TEKRAR TESEKKUR EEDERIM BISIKLET FORUM ANTALYA EKIBI KENDINIZE IYI BAKIN YOLUNUZ ACIK OLSUN YOLDA KALIN