bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları candan kutlarım.Yine güzel bir günü çok iyi değerlendirmişiniz tebrik ederim.Pedalınıza sağlık, hoş bir esinti yaratmışınız fotoğraflarla sağolun varolun..
Ender abi resimler için çok teşşekürler çok güzel bi gezi oldu çakırlar tarafı keşfedilmeyi bekleyen doğa güzelikleri ile dolu bize de keşfetmek düşer hafta sınavdan sonra bi keşif gezisi yapalım Benim bisiklet bisiklet olalı böle su görmedi ( genelde bisikleti hiç temizlemem de ) En kötü gezimiz böle olsun
saygılar
Ohoooo buz gibi kar sularına girmeler, gözlemeler, çaylar, üst düzeyde özendirmeler... Hiç yakıştıramadım size Ender Abi cık cık cık.
Nereden ediniyorsunuz bu kötü huyları bilmem ehhehehe
Ben hiç öyle şeyler yapıyor muyum aaaaa....
Şaka bir yana yine çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz. Pedalınıza, elinize sağlık.
slm ilknur abla ve sevgili eşi ender abi,pazar yaşadığınız olayı bizde yaşadık.hava bizi de kandırdı,neyse ki günü kaçırmadık.
anılarımı tazelediniz,sağolun.bir zamanlar çakırların üstünde geyik bayırı mevkiinde tırmanır,manzarayı seyrederdim.
paylaşımınız için teşekkürler,bol pedallı günler
Herkese merhaba
Cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Nihat'cım sen bana cevap yazarken biz bu gün Geyikbayırı tırmanışını yaptık. Çok güzeldi.
ender abicim yine muhteşem bir gezi teşekkürler o gün nihatın söylediği gibi hava bizi de kandırdı ama ilk firsatta kendimizi bisikletin üstünde bulduk.fotoğraflar için çok teşekkürler.ellerinize sağlık