Scudo Sports

Antalya-10 Haziran 2007 Pazar Günü Çakırlar Tarafı Gezimiz

Ender abi ye ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Çok güzel bir gezi oldu. Herkese selamlar.

Scudo
Ender abi ne desek acaba..:D;)

bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları candan kutlarım.Yine güzel bir günü çok iyi değerlendirmişiniz tebrik ederim.Pedalınıza sağlık, hoş bir esinti yaratmışınız fotoğraflarla sağolun varolun.. ;)

herkese sevgi ve saygılarımla,sağlıcakla kalınız.

yine çok güzel gezi olmuş elinize saglık ender abi.

@zazoo

konurum cok gecmis olsun....

bakiyorum bu gezide emniyeti elden birakmamissin...

En kisa zamanda gorusmek uzere...

Zamani ayarlayalimda saklikenteki Rasathaneye cikalim derim ben...

• Beğen
Tepkiler: zazoo
sevgili ilknur able, ender abi ve antalyalı pedalşörler.

gözlemesinden, muzuna, deresinen, kaya zakkumuna güzel vede kayifli bir gezi yapmışsınız.

hepinizi tebrik ediyorum.

paylaşım için teşekkürler.

Ender abi resimler için çok teşşekürler çok güzel bi gezi oldu çakırlar tarafı keşfedilmeyi bekleyen doğa güzelikleri ile dolu bize de keşfetmek düşer hafta sınavdan sonra bi keşif gezisi yapalım :) Benim bisiklet bisiklet olalı böle su görmedi ( genelde bisikleti hiç temizlemem de ) En kötü gezimiz böle olsun
saygılar

@pelo-selo

Çok teşşekürler elimden geleni yapıcam

@pelo-selo

Cok tesekkur ediyorum hatirlamaniz bile mutlu etti beni. :)

Ailemle o taraflara gelirsek mutlaka bagajda bisikletim de olucak. Iyi gunler diliyorum sizlere. :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Gezimizle ilgilenip cevap yazan tüm arkadaşlarıma çok , çok teşekkür ediyorum. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Ohoooo buz gibi kar sularına girmeler, gözlemeler, çaylar, üst düzeyde özendirmeler... Hiç yakıştıramadım size Ender Abi cık cık cık.
Nereden ediniyorsunuz bu kötü huyları bilmem ehhehehe :D
Ben hiç öyle şeyler yapıyor muyum aaaaa.... :p

Şaka bir yana yine çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz. Pedalınıza, elinize sağlık.

Sevgilerimle...

Yine harika bir grup,yine harika bir gezi ve yine harika fotograflar ......

Çok teşekkürler bu paylaşımınız için nice sağlıklı kazasız turlar;)

@harbour of tears

ah be tears ım
ağzın bal yesin

slm ilknur abla ve sevgili eşi ender abi,pazar yaşadığınız olayı bizde yaşadık.hava bizi de kandırdı,neyse ki günü kaçırmadık.
anılarımı tazelediniz,sağolun.bir zamanlar çakırların üstünde geyik bayırı mevkiinde tırmanır,manzarayı seyrederdim.:eek:
paylaşımınız için teşekkürler,bol pedallı günler

Herkese merhaba
Cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Nihat'cım sen bana cevap yazarken biz bu gün Geyikbayırı tırmanışını yaptık. Çok güzeldi.

Sevgi ve selamlarımla.

ender abicim yine muhteşem bir gezi teşekkürler o gün nihatın söylediği gibi hava bizi de kandırdı:( ama ilk firsatta kendimizi bisikletin üstünde bulduk.fotoğraflar için çok teşekkürler.ellerinize sağlık

@edi55

@Nur Çetinkaya

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Antalya'da hava yağışlı da olsa, insan bisiklete binmek istiyor.

Sevgi ve selamlarımla.

Sevgili Ender Abi - İlknur Abla, her zamanki gibi siz ve Antalya Ekibi harika bir tur yapmışsınız. Paylaşım için çok teşekkürler...

@tırt kaptan

Teşekkür ediyorum Fırat'cım.

Hepiniz iyisinizdir umarım. İnşallah gene en kısa zamanda bir araya geliriz.

Sevgi ve selamlarımla.

Eğlenceli 1 gezi olmuş. Paylaşım için teşekürler. Derede bisiklet kısmına bayıldım.

@Natural_animal

Merhaba

İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Çok yakında belki Alanya'ya bir çadırlı tur düzenleyeceğiz. Sizleride bulursak ve tanışırsak memnun oluruz.

Sevgi ve selamlarımla.

Geri