Scudo Sports

Annem için dua

Sadana yazdıkların insana güç veriyor.Herşey ALLAHTAN.mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz...pes etmeyeceğiz..ama sizin gibi güzel insanlarında duaları ve duyarlılığı bana daha çok güç veriyor...tekrardan sevgiyle mutlulukla vesağlıcakla kal kardeş...

• Beğen
Tepkiler: sadana
Scudo
berke kardeşim ALLAH annene ve tüm annelere hayırlı saglıklı uzun ömürler versin 2010 yılının da hayırlarla dolu bir yıl olmasını cenabı ALLAH dan niyaz ederim

Ahmet kardeş duların için minettarım...Dileklerine aynen katılıyorum..duyarlılığın için çok teşekkür ederimmm..
sağlıcakla kal..

Çok geçmiş olsun,dualarım sizinle..Moralinizi yüksek tutmaya çalışın artık kanser hastalığının ciddi tedavileri var,eskisi gibi değil.Allahtan erkenden farketmişsiniz durumu.Erken tanının çok önemli olduğunu biliyorum,umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur Anneniz.Sağlıktan başka önemli birşey yok şu dünyada.Allah sabır ve acil şifalar versin sizlere.

• Beğen
Tepkiler: Berke Nayır
Berke kardeşim,
Can-ı gönülden anne'ne acil şifalar dilerim...Söylemesi kolaydır,ancak yine de "Elinden geldiğince güçlü olmaya,senden küçük kardeşlerin varsa onlara ve de babana destek olmaya çalışmalısın"demek istiyorum...Dualarım seninle...Herşey gönlünce olsun...
Not:Ben de Manisa doğumluyum...İnşallah birgün karşılaşır,oturup,anne'nin nasıl iyileştiğini konuşuruz...

• Beğen
Çok geçmiş olsun.Allah annenizi sevdiklerine kavuştursun.2010 yılı inşallah sizin ve bütün insanlık için mutlu geçer.

• Beğen
Allahtan annenize acil şifa ve hayırlı bir ömür ,size de sabır ve metanet dilerim.

• Beğen
yüce yaradandan umaut kesilmez umarım yeni yıl size yeni mutluluklar annenizede sağlık sıhhat dolu yeni günler getirir... aslında yazılacak çizilecek pek fazla bi duygu bulamıyorum... anne gibi değerli ve kutsal bir varlığın ne denli kıymetli olduğunu hiç bir sözle anlatılmaz sanırım...yüce yaradan yardımcınız olsun... dualarımız sizinle...

• Beğen
Çok geçmiş olsun.. Anneniz için dua edeceğim. Ama bizlerin dualarından çok sizlerin moral motivasyon desteğine çok daha fazla ihtiyacı var. En azından siz annenizin yanındasınız, ben yanında olamadım :( Yine kanser ve yine başka bir yere nüksetmesinden dolayı 8 yıl kadar önce annemi kaybetmiştim.
Bu illet hastalığın en büyük silahı moral.. Annenizi hayata bağlanması, hiçbirşeyi yokmuş gibi devam etmesi çok önemli. Yeniden geçmiş olsun..

• Beğen
Sevgili Berke, dualarımız seninle, ümit ediyorum doğru yöntemlerle ve motivasyonla anneniz sağlığına kavuşacaktır. Eğer durumunuz müsait olursa Kızıldağ Milli Parkına gitmenizi ve burada bir kaç ay geçirmenizi öneririm, burası bir çok hastaların şifa bulduğu temiz havasıyla herkesin sağlığına çok olumlu etki eden bir yer, çok pahalı da değil. Onun dışında Louise Hay den düşünce gücüyle tedavi adlı kitabı ve The Secret adlı filmi tavsiye ederim, Louise Hay de kitabında kendi kanserini nasıl iyileştirdiğini anlatıyor, bir de Henry Bieler den besinler en iyi ilaçlarınızdır kitabı, eski TR çevirisi vardı ama artık yok sanırım yabancı ismi olan Food is your best medicine (amazon linki: (link)) kitabını mutlaka edinip iyice okumalısınız, eğer yeterince bilgi edinir ve doğru yöntemler uygulanırsa annenizin hastalığı yeneceğinden kesinlikle eminim. Şu anda harekete geçme zamanı her ne pahasına olursa olsun bu hastalığı yenmelisiniz.
Sevgiler,
Hakan Yazman

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm,benimde bir yakınım sirozdan Ege Üniversitesinde yatıyor.Allah tüm hastalara acil şifalar versin...

• Beğen
Dediğiniz gibi, insanın başına gelmeyince zor kavranabilen bir durum. Aile olarak tüm dualarımız anneniz ve derman arayan tüm hasta arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, büyüklerimiz için olacak. Yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle........ Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Geçmiş olsun gerçekten...

Yeni yılın onsuz asla olamam dediklerinizi getirmesi dileği ile...

• Beğen
Değerli adaşım,

Annenizin biran evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum. Tüm ailenize ve size sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim.

• Beğen
Geri