Scudo Sports

Annem için dua

Allah'tan acil şifalar dilerim. İnşallah anneniz en kısa zamanda sağlına kavuşup hastaneden çıkar ve Allah kendisine uzun ve hayırlı bir hayat nasip eder.

• Beğen
Tepkiler: Berke Nayır
Scudo
ALLAH'tan şifalar dilerim kardeşim. Umudunuzu yitirmeyin. Umarım bir an önce iyileşecektir. Üzüntünü az çok anlayabilirim. Benim de annem 1993'te vefat etmişti. Yıllarca unutamadım. Ne alaka derseniz. Ben de Annemin acısıyla büyüdüm diyebilirim. Az da olsa sizi anlayabiliyorum. Bu sözü her zaman sevdim'CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR).

Allah acil şifalar versin.

Bende 14 yaşındayken babamı prostat kanseri nedeniyle kaybettim... :( (Nur içinde yatsın). Bu hastalık bulaştımı kurtulması zor.

Allah kimsenin başına getirmesin özellikle annesi veya babasına. Küçük yaşta babasız kaldığım için bir yanım eksik gibi oluyor. Allah gecinden versin.

Allah acil şifalar versin kardeşim, allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah,

• Beğen
Allahtan tek dileğimiz bize hayırlı bir hayat vermesi olsun... Allah cümlemizin duasını kabul etsin de annen iğleşsin...

• Beğen
Sevgili berke.Annen için allahtan acil şifalar diliyorum .Benimde başımdan çok büyük hastalıklar geçti ,İyileşmenin birinci kuralı moral: moaralini yüksek tutmaya çalış her zorluğun altından kalkarsın sevgiler saygılar

• Beğen
Samet kardeş temennilerin ve duların için çok teşekkür ederim...sizlere ve duyarlılığınıza çok minettarım..
saygılar.

Aydın duyarlılığın ve dileklerin için çok minettar oldum..
sizler gibi duyarlı ve güzel insanlar tanıyorum..bu benim için çok büyük bir kazanç.
sağlıcaka kalın..

Ali kardeşim çok teşekkür ederim...sen benden daha büyük bir acı çekmişsin..ama şu bir gerçek annen seni izliyor ,ne kadar duyarlı ve yardımsever olduğunu görüp seninle gurur duyuyordur...
sağlıcakla kal arkadaşım..

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
ali seninde başın sağolsun...dilekrin için çok teşekkür ederim...sizin gibi duyarlı insanları tanımaktan dolayı kendimle gurur duyuyorum..
sağlıcakla kal..

• Beğen
hakim kardeşim dualrın için çok teşekkür ederim..
güzel vatanımın her köşesinden gelen dualar benim moralimi çok düzeltti...sizler gibi duyarlı insanlar tanımaktan çok mutluyum..
sağlıcakla kal kardeşim.

• Beğen
yusuf kardeş zaten en güzel temmenniler bulunmuşsun..dediğin çok doğru söylenecek pek birşey gelmiyor akla...anneler anlatılamayacak kadar kutsal varlıklar...bizlere düşen onlara karşı vazifemizi tam olarak yapabilmemizdir.
sağlıcakla kal...

zaten anneme ne kadar moral vermeye çalışsak annem kaçıyor..profesyonel destek almamıza rağmen annem kendini çok soyutladı...
gerçi birkaç gündür daha moralli.onlara sizlerin yazdıklarınızı okutuyorum ki tanımadığı insanların onun için ne denli içten dualar gönderdiğini bilsin ve hayata daha sıkı sarılsın diye...
bende sana başın sağolsun diyorum..
allah başka acılar vermesinnn.
sağlıcakla kal..

• Beğen
sevgili berke, annenize acil şifalar, sanada sabır dilerim. allah kolaylık versin.

• Beğen
Konuya karşı duyarlılık gösteren herkese ve yardımcı olmaya çalışan tecrübelerinden faydalanmamı sağlamaya çalışan herkese en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı iletirim...ben sizlerin dualarının annemin iyileşme sürecinde çok etkili olacağını düşünüyorum...sizler gerçekten aileleriniz tarafından çok iyi yetiştirilmiş insanlarsınız...beni bu zor günlerimde yalnız bırakmayıp bana destek olduğunuz için sizlere karşı kendimi manevi olarak borçlu hissediyorum.....inşallah sizlerle karşılaşma imkanımız olur...
hepinize saygılarımı iletiyorum..
sağlıcakla kalın ve sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmeniz dileğiyle...

Berke diğer konumda da yazdım ama senin de kendi konundan bize bilgi vermeni rica edecem..Slm lar..

Geri