Scudo Sports

Annem için dua

Tepki
55
annem geçen sene mesane kanserine yakalandı...ameliyat sonrası mesanesi alındı...herşey düzeldi ve korkmanıza gerek yok dediler ve bizde çok rahatladık...
haziran ayında yaptırdığımız kontrollerde de bir şey çıkmayınca baya bir rahatladık ama rehavete kapılmadık..kurban bayramında annemde kalça ağrısı ve sırt bölgesinde ağrılar oluştu bende baya bir endişelendim ve endişelerimde yaptırdığımız kontrollerde istemediğim halde haklı çıktım..
kanser annemim kalça kemiğine ve karaciğerine sıçramıştı...
hayatın gerçek yüzü 32 yaşıma girdiğim bu günde tokat gibi yüzüme çarpmıştı...
haberlerde izlediğimizde çok üzüldüğümüz ama başımıza gelmeyince tam olarak idarak edemediğimiz konulardaki psikolojiyi şimdi anlamaya başladım...
şu anda annem ege üniversitesinde yoğun bakımda...çok fazla korkuyorum..
elimden bir şey gelmemesi beni deli ediyor...
doktorlar hastahanede kalmamın bir önemi ve bir yararı olmadığını annemi iyileştireceklerini söylediler...şu anda babam annemin yanında...ALLAHTAN TEK DİLEĞİM ANNEMİM İYİLEŞMESİ...HATTA EĞER BENİM BU DÜNYADAN GÖÇMEM GEREKSE BİLE ANNEMİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI...bisiklet forumda bir çok düzeyli yazı okudum..ve bir çok güzel insan tanıdım...artık televizyon izlemiyorum...çünkü gördüklerim düzey ve güzellikten uzak şeyler...
sizlerden tek isteğim ANNEM İÇİN DUA ETMENİZ...DUACI OLAN HERHESE BORÇLU OLDUĞUMU DÜŞÜNEREK..YENİ YILINIZIN SEVDİKLERİNİZLE ÖZELLİKLE SAĞLIKLI ŞEKİLDE GEÇİRMENİZİ DİLERİM...
SON OLARAK ANNELER ÇOK ÖNEMLİDİR...KESİNLİKLE ONLARA EN AZ ONLARIN BİZE BAKTIĞI GİBİ BAKMAMIZ GEREKETİĞİNİ UNUTMAYIN...
herşey gönlünüzce olsun..
SAYGILAR..

Scudo
Sevgili Berke , öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Allah sana sabır , anneciğinede sağlık şifa versin... Bu yazıyı bitirdikten sonra hemen annen için dua edeceğim söz... 6 ay önce benim de babam 4 damardan by-pass oldu.. çok korkmuştum.. Allah tüm dostların öncelikle Anne babasına ve sevdiklerine sağlık versin.. Yeni yıldan tek dileğim bu...

(bu arada hemşeri imişiz.. ben de manisalıyım. ama istanbulda doğdum. aslen manisa saruhanlı :) )

Dualarımız annen ve tüm hasta kişiler için olsun. :)

İnşallah en kısa zamanda annen sağlığına kavuşur ve aranıza geri gelir.

En kıymetli varlıklardan birisi olan anneler, tabi babalar ve aileden herhangi birinin rahatsızlığı insanı çok üzer.

Gelmiş geçmiş olsun derken, inşallah yeni yılda hep birlikte mutlu ve sağlıklı yaşantınıza geri dönersiniz. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

tolga dileklerin için çok teşekkür ederim...sizler gibi duyarlı insanlarla tanışmak benim için çok büyük bir kazanç...
eğer manisaya yolun düşerse hiç çekinmeden irtibata geç...seni ağırlamaktan onur duyarım...
saygılar..

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Ender Bey dualarınız için çok teşekkür ederim...
hayatta herşey toz pembe olmuyor ama herşey biz insanlar için...
ama hayat bize bir çok şey öğretiyor...önemli olan ders çıkartabilmek...
sizler gibi insanlarla tanışmaktan büyük bir onur duyuyorum..
saygılarımla...
hepinize sağlıklı ve mutlu yıllar..

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Bülent Bey duyarlılığınız ve dularınız için çok teşekkür ederim...ALLAHTAN size ve sevdiklerinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim..
saygılarımla...

çok geçmiş olsun. bu hem hasta hem yakınları için çok zorlu bir süreç. allah sabır ve şifalar versin. inşallah şifasını bulur.

• Beğen
Tepkiler: Berke Nayır
Sedat kardeş dileklerin için minettarım...
Allah kimsenin başına vermesin...
Sana ve sevdiklerine mutlu sağlıklı bol yıllar dilerim..
Sağlıcakla kal...

Duyarlılığın ve samimiyetin için Çok teşekkür ederim...inşallah bu zorlu süreçten güzel bir şekilde çıkabiriz..
Duların için minettarım...
Sağlıklı ve mutlu bol yıllar dilerim

Süleyman duaların ve dileklerin için çok minettarım...
sizlerin dularıyla inşallah annem ayağa dimdik kalkacaktır..
sizlerin duaları karşısında ne yapacağımı bilemiyorum...
Bende hepinize öncelikle sevdiklerinizle bol sağlıklı yıllar dilerim..

Annenize Allahtan acil şifalar diliyorum, İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur,
Dualarımız sizlerle olsun.

• Beğen
Tepkiler: Berke Nayır
Gökay duaların ve temennilerin için çok teşekkür ederim..
Bende sana ve sevdiklerine sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim...
Bu konuya karşı duyarlılığı olan herkese karşı kendimi borçlu hissediyorum...

Alp duların ve duyarlılığın için minettarım...
Benim de sizler için dileğim bütün kötülüklerden uzak ve sevdiklerizle mutlu sağlıklı bir yaşam başka bir şey olamaz..
sağlıcakla kal...

Onur kardeş duların e dileklerin için çok minettarım...
Sevdiklerile bol sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim...,
sağlıcakla kal..

Berke öncelik olarak Ailene ve bütün İnsanlara sağlıklı bir yaşam diliyorum.
Geçmiş olsun.Bende Annem de by-Pass oldu konuyu zaten biliyorsun.
Dünya daki herşey ama herşey bizim için.Gbülü olmak ve mücadele etmemiz gerekir.Kabullenmek zaten yenilgidir.Aile bağlılığı olanlarda da ALLAHIN izni ile yenilgi olmaz.Biz yenilmicez inanacaz sabırla savaşacaz.Annene mutlaka motive et.En büyük ilaç.Annem hep der bu by-pass ameliyaından sonra "Önce ALLAH sonra çocuklarımın sevgisi beni bu hastalıkdan kurtardı" der.Bir tanıdğımız da aynı mücaleyi gösteriyor.Ve ben yenilmicem başaracam diyor.
Sizlerde bunu yapın,yapmaya çalışın.
Siz mutsuz olursanız ,Anneniz de mutsuz olur.Hatta daha fazla..
ALLAH bütün hastalara şifa versin.Hayırlı ve sonsuz güzel ömür diliyorum..K.i.b slm lar..

Geri