Scudo Sports

Ankara'ya bisiklet yolu; inanmak istiyorum

15 yıldır ankaradaki bütün yollar genişletildi, yeni köprüler, bulvarlar yapıldı ama bisiklet için tek çivi çakılmadı. Bisiklet yeni icat edilmediğine göre gözüm kapalı yalan diyebilirim.

Scudo
bunca yıldır yapmadılar bundan sonra da yapacaklarını sanmıyorum. ufak şehirler bile uzun yıllardır kentkart sistemini kullanıyorken bize yıllar sonra geldi kart bilet sistemi.. bisiklet yolu da benim için hayal.. daha da yazardım da neyse siyaset yapmayayım.

bısıklet yolu zıhnıyet meselesı ...Yanı bısıklet yolu bellı bır zaman sonra yapılmaz bence zıhnıyetlerın degısmesı gerek bısıklet yolu yapımı ıcın ...Malum kısıde zıhnıyet degısmedıgıne goree daha çok beklerızz..Ayrıca bısıklet yoluna gerek de yok yeter kı trafıkte yer alan tum kısılerın bısıklete bakıs acısı olumlu olsun....Yoksa bısıklet yolu yapıldıktan sonra ordan yuruyen ınsanlar veya park eden araclar ıle ılgılı vıdeolara yenılerı eklenır...

• Beğen
Tepkiler: hayatgezi
@hayatgezi oda ayrı hıkaye sımdı de karta para yukleyecek yer ıcın ugrasıyoruz bu karta para yukleyen tum bufe vb yerler bundan sıkayetcı sanırım 1000 de 4 kar verıyorlarmıs ve kımse bu cıhazı almak ıstemıyormus...Ankara karta para yukluyor musunuz dıye sordugumda sısıtem yok dıyorlar bır yan tarafa gıttıgımde adam yukluyor adama yan taraf da sıstem yokmus dedıgımde kımse ugrasmak ıstemıyor dıyor ben de bu cıhazı aldıgıma pısmanım dıyor...Başkent demeye bın sahıt gerek...

• Beğen
Tepkiler: hayatgezi
sevmeyeceği eşşeğe yem vermez diyim, doğrusu anlaşılsın

olumlu her türlü fikri desteklerim, helal olsun

Geri