Scudo Sports

Ankara'ya bisiklet yolu; inanmak istiyorum

Kazuya

Forum Bağımlısı
Tepki
1.317
İsim
Emrah
Bisiklet
Specialized
Sabah boyle bir haber gordum, inanamadim, internetta arattim hicbir yerde yok;) ama goruntusunu aldim, buyrun.

image.jpg

Scudo
10 yıl öncede bentderesini yıkıp nasreddin hoca heykeli dikeceklerdi devasa içi avm tarzı olacaktı var mi bir değişiklik? İnşallah olur bu proje temennimiz o yönde. Ümidimizi biraz kirabilirim kusura bakmayın ama bana siyasi gibi geldi...

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Önümüz seçim, o yüzden böyle haberlere pek inanmayın. Fışkiye, dev Nasreddin Hoca heykeli, robot ve saat kulesine döner o planlar sonradan. :)

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
2038:) Her şeyin günlük değiştiği bir ülkede 2038 yılını hedefle trafik planı yapmak.

Kızılay, Maltepe güzergahına bisiklet yolu yapacak güven özveri tecrübe Ankara'da yok.

Anca robotlar, King Kong'lar..

Ben inanmadım, siz de inanmayın.

• Beğen
Tepkiler: Efe Yamac Yarbasi
Bu tarz projeler seçimlerden önce servis edilir sonra heryere itinayla avm yapılır.

yapmak zorundalar. yoksa kitlenir... Londra ahaliside yağmurda bisiklete binmeye meraklı değil

Robottan belliydi başkentte değişimin başladığı helal olsun. Büyük başgam yakında ufo iniş pisti yaparsa şaşırmam "uranüs modeli"

ben inanmıyorum

Atatürkün 100. ölüm yılında. Ankarayà gelecek olan umarım gidecek olanı aratmaz

velevki yaptı dolmuşçularımız, halk otobüscülerimiz sağolsun işgal ederler üstüne bide fırça atarlar... önce ankara trafiğinde araç kullanan toplu taşımayı eğitsinler sonra bisiklet yolu için yeşil ışık yaksınlar. o yollar yapıldıktan sonra da kaza haberleri almak istemeyiz..

Secimler dusunulence oy taktigi gibi gorunuyor fakat su da bir gercek bu tarz eylemlerin olmasi bile guzel bence.
Yalan olduguna neredeyse emin oldugumuz bir habere bile sevinebiliyoruz ya o kadar da acinacak haldeyiz iste.

Geri